Що нового?

Придбаний Сила казки. Дві збірки-я можу! + Антикризовий (Аніта Вайаканті)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 986 ГРН
Учасників: 1 з 9
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 113.9 ГРН
11%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Сила сказки. Два сборника - Я могу! + Антикризисный (Анита Вайаканти)

Збірки казок

Збірник: Антикризовий

Казки збірки спрямовані на:

• корекцію непослуху / негативізму;
  • мотивацію до дотримання правил і кордонів всередині сім'ї;
  • розвиток саморегуляції та самоконтролю;
  • формування відповідальності та самостійності;
  • профілактику конфліктної поведінки і багато іншого.
Що входить до збірки?

7 відео-казок

14 аудіо-казок

13 вправ за мотивами казок

Збірник: я можу

Казки збірки спрямовані на:

• підняття самооцінки дитини;
  • навчання дитини постояти за себе;
  • заспокоєння хвилювання / тривоги;
  • формування позитивного мислення ("я все можу!""Я потрібен цьому світу!""Я сміливий/сильний / коханий.."і так далі) і багато іншого.
Що входить до збірки?

7 відео-казок

14 аудіо-казок

13 вправ за мотивами казок

ВІДЕО КАЗКИ:
Казка про Оскара, Роббі і Лео або Казка про те, чому так важливо дотримуватися режиму і правила всередині сім'ї.
Казка про лисеняти і двох фей: чистоти і безладу. Казка про те як Лисеня «вибрав» дружбу з феєю чистоти і навчився піклуватися про свої іграшки.
Казка про шкідливість, яка може захопити кожного з нас і про те, як любов і щіпка «чарівництва» руйнують шкідливість і допомагають дітям жити щасливим життям.
Казка про» капризо-віруси", які допоможуть підселитися в носі у дитини і почати управляти його настроєм. Про те як Макс переміг цих " капризок» і що робити, щоб вони не селилися в носику (дихальні практики)
Казка про те, як підняти собі настрій і що насправді може приносити радість (для маленьких песимістів).
Казка про неслухняного бичка і те, чим йому обернулося його непослух. Казка про те, чому батьки можуть щось забороняти і чому важливо їх чути.
Казка для дітей, які емоційно реагують на програші. Вчимося програвати не програючи, тобто «гідно».

АУДІО КАЗКИ:

Казка про важливі відкриття, які «дарує» сон. Для не любителів лягати спати.
Казка про кошеня, який втік від хранителя снів, кошеня втік не один, а разом з чарівною заколисуючою колисковою. Казка про важливість і необхідність сну.
Казка про паровозик, який не вмів гальмувати, а як наслідок не чув що йому кажуть, спізнювався і потрапляв в неприємності. Казка для дітей, який «пропускають повз вуха» батьківські прохання.
Казка про вперту їжачиху, яка не вміла помічати хороше навколо себе. Казка про те, як важливо «дивитися по сторонах» і помічати те, що тебе оточує, радіти хорошому, а не концентруватися на тому, чого у тебе немає.
Казка про те, чим ми обмінюємося один з одним (добротою і ніжністю або злістю і образами) і як ми себе почуваємо після таких «обмінів». Важливо сміливо дарувати добро і не боятися висловлювати свої почуття.
Казка про левеня, який навчився дружити. Казка про те, як поводиться справжній друг і що друзів ображати не можна.
Казка про чарівну ліжечко, яка сумувала через те, що її господар не хотів в ній спати.
Казка про маму папужки, яка втратила свій чарівний голос. А втратила вона його тому що рідний пташеня зовсім її не чув. Але любов і вміння слухати творять чудеса.
Казка про гномика, який привертав увагу поганою поведінкою. Казка про те, що важлива якість, а не кількість уваги. Казка про те, що важливо, щоб було весело всім (мова про сім'ю), а не одному.
Казка про» не постійну «зірочку, яка не слухала місяць, робила, що хотіла і думала, що це»круто". Казка про те какзездочка зрозуміла, що насправді " круто "(які вчинки і що саме роблять тебе класним)
Казка про лисицю, яка не вміла вибачатися і вважала, що все навколо не праві, одна вона «хороша». Казка розповість дитині про те, як важливо брати відповідальність за свої вчинки і що це не страшно/складно.
Казка про зайченя, який образився на маму через те, що та йому заборонила гуляти. Казка "підсвічує" дитині те, що навіть якщо батько тебе в чомусь обмежує, він все одно тебе любить.
Казка про важливість кожного члена сім'ї. Про те, що сім'я — це команда і дії кожного «учасника» цієї команди важливі. Казка про взаємодопомогу і співпрацю.
Казка про чарівну мавпу, яка повторювала поведінку свого господаря. Казка про те, якими нас бачать з боку і чи хочемо ми так (мається на увазі «погано») себе вести.

+ 13 ТЕРАПЕВТИЧНИХ ВПРАВ ЗА МОТИВАМИ КАЗОК

Продажник:
https://anitaprof.com/silaskazki?fbclid=PAAabpHpDxb0DRUCaWNCfAhJsKWQOjXBq71JLoZwkoRsd-MJA3CLB_TLx19uk

Останнє редагування модератором:
Угорі