"СИЛА СЛОВА" - це курс, який я готувала довго і вклала туди максимум.
І якщо ти будеш здатний взяти ці знання, то я навчу тебе...
1. Впливати словом:
Ти навчишся писати красиво, образно, зрозуміло, яскраво, соковито. Писати так, що тебе будуть читати захлинаючись і приходити на твою сторінку знову і знову в пошуках чергової дози)) ти навчишся вести читача за собою. І приводити туди, куди тобі потрібно - до підписки, до покупки, до репостів, коментам і любові) я зібрала для цього найефективніші методики на стику журналістики, копірайтингу, поезії, гіпнозу і НЛП. І сплавила їх в один потужний інструмент, який назавжди змінить твій спосіб самовираження через текст. Так, я знаю, це-головне, заради чого ти хочеш потрапити сюди. Однак, рух буде не тільки про слова...
2. Завдання допоможуть тобі подолати страх самовираження і самопрезентації.
Ти позбудешся нерішучості, навчишся заявляти про себе, відкриватися і проявляти себе в зовнішній світ. Всі ми-дорослі люди, але нам все так же іноді необхідно отримати дозвіл на те, щоб вирватися з обмежуючих рамок і бути собою. Найпростіше це зробити в оточенні доброзичливих і підтримують соратників, які будуть йти з тобою пліч-о-пліч, долати ті ж труднощі, що і ти, радіти першим результатам і успіхам разом з тобою! Це буде стихія, яку не зупинити. Все буде можливо, нічого не страшно, а навколо буде багато людей, які з тобою на одній хвилі. Закрита група вконтакте. Щоденні завдання. Багато однодумців, які допомагають тобі пройти цей курс і отримати результат.
3. Але і це ще не все...
Окремим блоком в кожному завданні Я дам елементи рунічної метафоричної системи, яка буде крок за кроком відкривати тобі розуміння ситуацій, людей і самого себе. І підказки - як в цьому діяти, щоб вийшло добре, а не як зазвичай. Отримавши цю інформацію, Ти назавжди забудеш про проблеми" з чого почати писати "і"звідки взяти тему для чергового поста". Тобі доведеться читати, писати і багато думати. Ця гра буде серйозною. Часом ти будеш відчувати крила за спиною, а часом - камінь за пазухою (ну або на шиї, як пощастить)) але через два тижні ти вийдеш звідси з чітким відчуттям, що тепер все буде інакше, і що ця двіжуха - твоє краще вкладення часу і грошей .
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-115295260?w=product-115295260_4165088%2Fquery