Тема редагується
Ви отримаєте: матеріали 3-х рівневої системи управління стрункістю, яка дає мінус кілограми, енергію і здоров'я тілу, давно втомленому від дієт, голодовок і зривів.
Три тренінги в одній програмі. Працюємо на рівні їжі, тіла і психології.
[COLOR=# b300b3]на тренінгу, доведеться не просто дивитися відео, а реально працювати[/COLOR]
Старт "сили власної ваги": 4 лютого 2021
Ви отримаєте: матеріали 3-х рівневої системи управління стрункістю, яка дає мінус кілограми, енергію і здоров'я тілу, давно втомленому від дієт, голодовок і зривів.
Три тренінги в одній програмі. Працюємо на рівні їжі, тіла і психології.
- матеріали курсу представлені у вигляді відеоуроків. Час кожного уроку від 15 хвилин до 2 годин (в залежності від складності теми).
- Модуль 1"лікнеп для несхуділих"
- Модуль 2"Худнемо крок за кроком"
- Модуль 3"Робота над якістю тіла"
- Модуль 4"калорії, БЖУ, раціон"
- Модуль 5"корекція харчової поведінки"
- Програма тренувань для дому на 4 місяці
- ви дивитеся уроки, виконуєте завдання і пишіть звіт про виконану роботу. Я читаю ваші звіти і даю рекомендації, що необхідно впровадити\скорегувати.
- запис вебінару"про мотивацію і силу волі"
- запис вебінару"як працюють силові та кардіо тренування"
- запис вебінару "целюліт: лікувати не можна залишити"
- запис вебінару"Цукрозалежність та її подолання"
- запис вебінару " ектоморфи і ендоморфи - ви існуєте?
- Якщо ви новачок в питаннях тренувань і харчуванні, але пробуєте тренуватися самостійно
- Якщо ви вже тренуєтеся і дещо знаєте про харчування, але результати скромні або відсутні
- Якщо ви-досвідчений практик і хочете розширити свої знання про тіло
- це робота над створенням красивого, сильного, здорового тіла. Вам на допомогу мої знання з вістря науки. Ніяких "авторських" розробок і академій на один день. Ніяких - "тут граємо і трактуємо так, а тут не граємо і в розрахунок брати не будемо".
- тільки доказові методики. Тільки те, що працюватиме і сьогодні, і завтра, і через 100 років.
- це робота над створенням красивого, сильного, здорового тіла. Вам на допомогу мої знання з вістря науки. Ніяких "авторських" розробок і академій на один день. Ніяких - "тут граємо і трактуємо так, а тут не граємо і в розрахунок брати не будемо".
- тільки доказові методики. Тільки те, що працюватиме і сьогодні, і завтра, і через 100 років.
Старт "сили власної ваги": 4 лютого 2021
https://privatelink.de/?https://vk.com/@tracksport-ssv2