Що нового?

Набір учасників Сила власної ваги (Наталія Гончаренко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4412 ГРН
Учасників: 0 з 227
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 20.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Тема редагується

Ви отримаєте: матеріали 3-х рівневої системи управління стрункістю, яка дає мінус кілограми, енергію і здоров'я тілу, давно втомленому від дієт, голодовок і зривів.

Три тренінги в одній програмі. Працюємо на рівні їжі, тіла і психології.
  • матеріали курсу представлені у вигляді відеоуроків. Час кожного уроку від 15 хвилин до 2 годин (в залежності від складності теми).
  1. Модуль 1"лікнеп для несхуділих"
  2. Модуль 2"Худнемо крок за кроком"
  3. Модуль 3"Робота над якістю тіла"
  4. Модуль 4"калорії, БЖУ, раціон"
  5. Модуль 5"корекція харчової поведінки"
  6. Програма тренувань для дому на 4 місяці
  • ви дивитеся уроки, виконуєте завдання і пишіть звіт про виконану роботу. Я читаю ваші звіти і даю рекомендації, що необхідно впровадити\скорегувати.
додаткові бонуси:
  • запис вебінару"про мотивацію і силу волі"
  • запис вебінару"як працюють силові та кардіо тренування"
  • запис вебінару "целюліт: лікувати не можна залишити"
  • запис вебінару"Цукрозалежність та її подолання"
  • запис вебінару " ектоморфи і ендоморфи - ви існуєте?
Для кого:
  • Якщо ви новачок в питаннях тренувань і харчуванні, але пробуєте тренуватися самостійно
  • Якщо ви вже тренуєтеся і дещо знаєте про харчування, але результати скромні або відсутні
  • Якщо ви-досвідчений практик і хочете розширити свої знання про тіло
  • це робота над створенням красивого, сильного, здорового тіла. Вам на допомогу мої знання з вістря науки. Ніяких "авторських" розробок і академій на один день. Ніяких - "тут граємо і трактуємо так, а тут не граємо і в розрахунок брати не будемо".
  • тільки доказові методики. Тільки те, що працюватиме і сьогодні, і завтра, і через 100 років.
  • це робота над створенням красивого, сильного, здорового тіла. Вам на допомогу мої знання з вістря науки. Ніяких "авторських" розробок і академій на один день. Ніяких - "тут граємо і трактуємо так, а тут не граємо і в розрахунок брати не будемо".
  • тільки доказові методики. Тільки те, що працюватиме і сьогодні, і завтра, і через 100 років.
[COLOR=# b300b3]на тренінгу, доведеться не просто дивитися відео, а реально працювати[/COLOR]

Старт "сили власної ваги": 4 лютого 2021

https://privatelink.de/?https://vk.com/@tracksport-ssv2

Угорі