Онлайн-тренінг "Сила волі"
Сила волі це дуже просте і важливе властивість людини, яке дозволяє здійснювати цілеспрямовані вчинки. Тобто рухатися туди, куди ви вирішили. Основна проблема в тому, що в житті є багато речей, які збивають нас з наміченого курсу.
Наприклад, вирішив я не їсти морозиво на ніч, але їм (просто в холодильнику залишилося, не пропадати ж!). Вирішив я кинути курити вранці, а в обід підняв і закурив (повз людина проходила і так смачно димів, що я не стримався!). Вирішив я бігати почати, але не почав (так спалося вранці солодко, а потім вже не до бігу було!). Всі ці непослідовні рішення і дії дуже часто призводять до:
- постійної самокритики і самознищення, адже я начебто вирішив, але не зміг довести розпочате до кінця (“мабуть я лузер!”);
- переживання "поганих" емоцій: людина розбудовується, тривожиться, турбується, сумує (іноді до відчаю і депресії)
- відсутності реальних результатів в житті (вся енергія йде на самокритику і проживання емоцій, а не на реальні дії).
Вихід з цього є і досить простий. У соціальній психології, завдяки безлічі спостережень, величезній кількості експериментів, роботі великої кількості професіоналів є чіткі детальні пояснення, чому люди втрачають силу волі і піддаються спокусам. І як силу волі зберегти і примножити.
Крім пояснень є цілий список технологій, практичних методик, як же "розгойдати силу волі". Онлайн-тренінг буде саме про це-я детально пояснюю, як зберегти і збільшити силу волі людини.
я буду давати інформаційні блоки у форматі вебінарів, на яких я буду розповідати, як працює певна технологія. Потім ми з вами разом зробимо кілька вправ.
Після цього я дам одну або дві домашні завдання (це залежить від запитів учасників).
І після цього кожен у своєму реальному житті буде робити це завдання. Тобто впроваджувати цю технологію в своє особисте життя. Писати маленькі звіти, задавати питання, ділитися успіхами.
Як це буде відбуватися?
Я створю закриту групу в Фейсбуці (він найкраще підходить для такого формату роботи). І після кожного вебінару в групі будуть передруковуватися завдання. Ви зможете їх перечитати, задати питання, коментувати. Таким чином, ви кожен день будете зі мною на зв'язку.
Через тиждень ми знову зустрічаємося на наступному вебінарі, де ми підіб'ємо підсумки минулого вебінару і я розповім новий матеріал. Всього буде 5 вебінарів. І робота в групі між вебінарами. Все це займе місяць.
якщо ви будете працювати в повну силу, то за результатом онлайн-тренінгу ви зможете:
Навчитися чомусь можна тільки використовуючи знання у власному реальному житті. Тому, якщо ви будете запам'ятовувати, конспектувати, впроваджувати в своє життя знання, про які я буду вам розповідати, то результати будуть дуже хороші.
Пропоновані на онлайн-тренінгу процеси не трансформаційні, коли ваше життя миттєво змінюється в непередбачувану сторону, а освітні з великою часткою мотивації і зарядом енергії, що допомагає освоїти отримані знання.
Емоційний підйом без дисципліни спаде і пройде, оскільки він – не мета заходу, а приємний побічний ефект.
Після цього я дам одну або дві домашні завдання (це залежить від запитів учасників).
І після цього кожен у своєму реальному житті буде робити це завдання. Тобто впроваджувати цю технологію в своє особисте життя. Писати маленькі звіти, задавати питання, ділитися успіхами.
Як це буде відбуватися?
Я створю закриту групу в Фейсбуці (він найкраще підходить для такого формату роботи). І після кожного вебінару в групі будуть передруковуватися завдання. Ви зможете їх перечитати, задати питання, коментувати. Таким чином, ви кожен день будете зі мною на зв'язку.
Через тиждень ми знову зустрічаємося на наступному вебінарі, де ми підіб'ємо підсумки минулого вебінару і я розповім новий матеріал. Всього буде 5 вебінарів. І робота в групі між вебінарами. Все це займе місяць.
якщо ви будете працювати в повну силу, то за результатом онлайн-тренінгу ви зможете:
- зміцнити силу волі;
- утримуватися від спокус;
- досягати більшого;
- стати вільніше у своєму виборі;
- відчути себе більш компетентними і впевненими в собі;
- отримувати більше задоволення і задоволення від життя.
Навчитися чомусь можна тільки використовуючи знання у власному реальному житті. Тому, якщо ви будете запам'ятовувати, конспектувати, впроваджувати в своє життя знання, про які я буду вам розповідати, то результати будуть дуже хороші.
Пропоновані на онлайн-тренінгу процеси не трансформаційні, коли ваше життя миттєво змінюється в непередбачувану сторону, а освітні з великою часткою мотивації і зарядом енергії, що допомагає освоїти отримані знання.
Емоційний підйом без дисципліни спаде і пройде, оскільки він – не мета заходу, а приємний побічний ефект.
Продажник:
https://privatelink.de/?http://zygmantovich.com/?page_selling=onlinekurs_silavoli