Що нового?

Набір учасників Сила життя. V форум здоров'я та психосоматики, пакет "Online" (Жильбер Рено, Михайло Філяєв та інші)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1533 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 106.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

тривалий семінар від кращих спікерів різних напрямків в медицині. безпосередній вплив психо-емоційного стану людини на його тіло і стан здоров'я вже визнаний і досліджуваний факт в медичному світі. На заході доступною мовою розібрані причини захворювань, як з ними працювати, які інструменти і вправи використовувати. Ви почуєте досвід людей, які пережили серйозні хвороби за допомогою психосоматичних методів впливу.

Після перегляду форуму ви перестанете сприймати діагноз як вирок, почуєте про різні методики роботи з психосоматикою, побачите і почуєте досвід оточуючих і зможете знайти причину захворювання, усвідомити і опрацювати її.

Дата проведення: 6 жовтня 2019 р.Ви отримуєте всі матеріали пакету "Online" у записі. Тривалість запису форуму: близько 8 годин.

• лікарям, студентам, які хочуть дізнатися справжні причини виникнення будь-якої хвороби, цікавиться новими методиками роботи.
  • Психологам, коучам, які цікавляться новими методиками і практиками або бажаючим по-новому поглянути на старі. Взяти собі інструменти і вправи для власної практики.
  • бізнесменам, які хочуть ефективно будувати бізнес і розуміти, як вони впливають на нього, як пов'язана робота бізнесу як організму.
  • сімейні парам і батькам, готовим змінити свій підхід до виховання дітей, які цікавляться новим баченням причин хвороб і їх перебігу. Тим, хто хоче підвищити якість життя і створити гармонійні відносини в сім'ї.
  • прекрасним жінкам, які дбайливо ставляться до свого жіночого здоров'я, готові вибрати фахівця, з яким хотілося б попрацювати.
  • тим, кому важливо саморозвиток, хто хоче самостійно розібратися в причинах захворювань і знайти фахівця, який допоможе в цьому.
  • лікарям, студентам, які хочуть дізнатися справжні причини виникнення будь-якої хвороби, цікавиться новими методиками роботи.
  • Психологам, коучам, які цікавляться новими методиками і практиками або бажаючим по-новому поглянути на старі. Взяти собі інструменти і вправи для власної практики.
  • бізнесменам, які хочуть ефективно будувати бізнес і розуміти, як вони впливають на нього, як пов'язана робота бізнесу як організму.
  • сімейні парам і батькам, готовим змінити свій підхід до виховання дітей, які цікавляться новим баченням причин хвороб і їх перебігу. Тим, хто хоче підвищити якість життя і створити гармонійні відносини в сім'ї.
  • прекрасним жінкам, які дбайливо ставляться до свого жіночого здоров'я, готові вибрати фахівця, з яким хотілося б попрацювати.
  • тим, кому важливо саморозвиток, хто хоче самостійно розібратися в причинах захворювань і знайти фахівця, який допоможе в цьому.
Купіть запис і дивіться море корисної інформації у зручний для вас час!

Продажник:
https://privatelink.de/?http://poweroflife.moscow/?utm_source=pw_prod_page&utm_medium=pw_acc&utm_campaign=forum5#speakers

Угорі