Як таке можливо?
Як це у тебе виходить, чорт забирай!? Всього 200 активних передплатників і 600 000 рублів на місяць? Це питання мені поставив Єгор Булигін приблизно 2,5 роки тому. У мене тоді була зовсім маленька база, але тим не менш, це давало кілька сотень тисяч на місяць. Виходить 1 Активний читач в твоїй базі приносить в місяць близько 3000 рублів. Як це взагалі можливо? Єгор ще більше спантеличився і не міг зрозуміти, в чому прикол. Якщо чесно, я теж не дуже розумів, як так виходить, і ми стали розбиратися. Єгор ставив мені багато питань про, що я роблю, що продаю і ми намагалися дістатися до суті. Мені самому було це цікаво. В результаті, ми з'ясували дуже цікавий факт. Основна частина прибутку робилася на множинних невеликих чеках. Множинних тому, що у мене була дуже широка продуктова лінійка. І вона була не просто широка, а ще й дуже логічна. Клієнти купували дрібні продукти по кілька разів на місяць, і на одного клієнта в середньому доводилося більше 2х покупок по середньому чеку від 4000 рублів. А, ну тепер все зрозуміло! Вигукнув Єгор після години розпитувань. Я теж здивувався цьому висновку. Але я завжди продумував лінійки продуктів. Більше того з 2010 року я створив понад 500 різного роду продуктів, курсів і тренінгів. За ці роки я виявив прості речі, які працюють, і довго користувався цим інтуїтивно, поки не звів це в єдину систему.
Секрет "хлібних крихт"
Основна проблема більшості підприємців, які придумують інфопродукти - це відсутність цілісної картини того, що вони роблять. І як наслідок, порушення елементарної логіки в побудові своєї продуктової лінійки.
- клієнти просто не розуміють, НАВІЩО їм купувати той чи інший продукт.
- купивши щось одне, вони йдуть, так як "мультики закінчуються"
- Інфопродукти не системні, і продаються від випадку до випадку
Вся система складається з 3х елементів
1. Воронка продуктів
На цьому етапі робиться проектування лінійки. Робиться вона один раз і потім її потрібно тільки коригувати. Наприклад, лінійка Livecontent була розроблена ще 3 роки тому, і виглядала вона тоді ось так.
Так, це досить глибокий процес. Але питань щодо того, який продукт створювати в той чи інший момент, просто не варто.
Все вже придумано і давним давно, все, що я робив за ці роки — це коригував саму продуктову лінійку і спростив її на даний момент всього до 3х видів продуктів.
2. Створення продуктів
Перед створенням будь-якого продукту необхідно провести тестування, а чи варто овчинка вичинки. Таким чином, створення складається з 3х кроків.
Протягом декількох років я провів десятки інтнесивів і воркшопів. Це саме по собі принесло мільйони, але не в цьому суть. Проводячи інтенсив за інтенсивом, я насправді створював перевагу-нашу головну програму.І зараз, перевага, в якій більше 3000 сторінок тексту, це оцифровані десятки інтенсивів і тренінгів, які я проводив за останні роки.
Кожна тема проходила цикл
На цьому кроці ми маємо 2 сторони продукту
Упаковка - це те, що людина бачить і на основі чого він приймає рішення - купувати/не купувати або користуватися/не користуватися змістом, навіть якщо купив.
1. Воронка продуктів
На цьому етапі робиться проектування лінійки. Робиться вона один раз і потім її потрібно тільки коригувати. Наприклад, лінійка Livecontent була розроблена ще 3 роки тому, і виглядала вона тоді ось так.
Так, це досить глибокий процес. Але питань щодо того, який продукт створювати в той чи інший момент, просто не варто.
Все вже придумано і давним давно, все, що я робив за ці роки — це коригував саму продуктову лінійку і спростив її на даний момент всього до 3х видів продуктів.
2. Створення продуктів
Перед створенням будь-якого продукту необхідно провести тестування, а чи варто овчинка вичинки. Таким чином, створення складається з 3х кроків.
- перевірити, чи будуть люди платити за ту чи іншу тему. Робиться це за допомогою продажу простого майстер класу або інтенсиву.
- Якщо тема заходить, то можна розробляти повноцінний тренінг або шматок великої програми.
- саме створення продукту. Виробництво відео, текстів, матодичних матеріалів та іншого.
Протягом декількох років я провів десятки інтнесивів і воркшопів. Це саме по собі принесло мільйони, але не в цьому суть. Проводячи інтенсив за інтенсивом, я насправді створював перевагу-нашу головну програму.І зараз, перевага, в якій більше 3000 сторінок тексту, це оцифровані десятки інтенсивів і тренінгів, які я проводив за останні роки.
Кожна тема проходила цикл
- тест на інтерес у вигляді оплати від Клієнтів
- Розробка програми інтенсиву та його проведення
- перетворення інтенсиву в практичний курс або тренінг
- вбудовування теми в перевагу
- Безкоштовні курси-короткі курси, які поверхнево пояснюють тему
- інтенсиви та воршопи - великі практичні майстер-класи, які глибоко дають тему
- тренінги та практикуми - до теорії приєднується практика, на них клієнти отримують невеликі, але важливі результати
- флагманська програма - в моєму випадку це перевага. Це з'єднання теорії і практики в єдиний шлях, який призводить до великого результату.
На цьому кроці ми маємо 2 сторони продукту
- Упаковка змісту, що б людині було комфортно працювати з матеріалами і він не забив на твій продукт, подивившись перші півгодини тренінгу
- Упаковка для продажу, це вже безпосередньо продає оформлення продукту: Тексти, відео, візуалізація.
Упаковка - це те, що людина бачить і на основі чого він приймає рішення - купувати/не купувати або користуватися/не користуватися змістом, навіть якщо купив.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@livecontent-3-glavnyh-sekreta