Що нового?

Придбаний Сильна лінійка продуктів в інфобізнесі (Юрій Черніков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5868 ГРН
Учасників: 0 з 76
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 80.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як таке можливо?
Як це у тебе виходить, чорт забирай!? Всього 200 активних передплатників і 600 000 рублів на місяць? Це питання мені поставив Єгор Булигін приблизно 2,5 роки тому. У мене тоді була зовсім маленька база, але тим не менш, це давало кілька сотень тисяч на місяць. Виходить 1 Активний читач в твоїй базі приносить в місяць близько 3000 рублів. Як це взагалі можливо? Єгор ще більше спантеличився і не міг зрозуміти, в чому прикол. Якщо чесно, я теж не дуже розумів, як так виходить, і ми стали розбиратися. Єгор ставив мені багато питань про, що я роблю, що продаю і ми намагалися дістатися до суті. Мені самому було це цікаво. В результаті, ми з'ясували дуже цікавий факт. Основна частина прибутку робилася на множинних невеликих чеках. Множинних тому, що у мене була дуже широка продуктова лінійка. І вона була не просто широка, а ще й дуже логічна. Клієнти купували дрібні продукти по кілька разів на місяць, і на одного клієнта в середньому доводилося більше 2х покупок по середньому чеку від 4000 рублів. А, ну тепер все зрозуміло! Вигукнув Єгор після години розпитувань. Я теж здивувався цьому висновку. Але я завжди продумував лінійки продуктів. Більше того з 2010 року я створив понад 500 різного роду продуктів, курсів і тренінгів. За ці роки я виявив прості речі, які працюють, і довго користувався цим інтуїтивно, поки не звів це в єдину систему.

Секрет "хлібних крихт"
Основна проблема більшості підприємців, які придумують інфопродукти - це відсутність цілісної картини того, що вони роблять. І як наслідок, порушення елементарної логіки в побудові своєї продуктової лінійки.
  • клієнти просто не розуміють, НАВІЩО їм купувати той чи інший продукт.
  • купивши щось одне, вони йдуть, так як "мультики закінчуються"
  • Інфопродукти не системні, і продаються від випадку до випадку
саме тому я назвав свою систему розробки продуктової лінійки-Воронка продуктів. Суть дуже проста, якщо людина купує один продукт, то він автоматом захоче купити продукт, який слідує за ним. Це як доріжка з хлібних крихт в казці, яка веде до головної мети, тільки тут мета не будиночок відьми, а результат клієнта.
Вся система складається з 3х елементів

1. Воронка продуктів
На цьому етапі робиться проектування лінійки. Робиться вона один раз і потім її потрібно тільки коригувати. Наприклад, лінійка Livecontent була розроблена ще 3 роки тому, і виглядала вона тоді ось так.
Так, це досить глибокий процес. Але питань щодо того, який продукт створювати в той чи інший момент, просто не варто.
Все вже придумано і давним давно, все, що я робив за ці роки — це коригував саму продуктову лінійку і спростив її на даний момент всього до 3х видів продуктів.

2. Створення продуктів
Перед створенням будь-якого продукту необхідно провести тестування, а чи варто овчинка вичинки. Таким чином, створення складається з 3х кроків.
  1. перевірити, чи будуть люди платити за ту чи іншу тему. Робиться це за допомогою продажу простого майстер класу або інтенсиву.
  2. Якщо тема заходить, то можна розробляти повноцінний тренінг або шматок великої програми.
  3. саме створення продукту. Виробництво відео, текстів, матодичних матеріалів та іншого.
приклад
Протягом декількох років я провів десятки інтнесивів і воркшопів. Це саме по собі принесло мільйони, але не в цьому суть. Проводячи інтенсив за інтенсивом, я насправді створював перевагу-нашу головну програму.І зараз, перевага, в якій більше 3000 сторінок тексту, це оцифровані десятки інтенсивів і тренінгів, які я проводив за останні роки.
Кожна тема проходила цикл
  1. тест на інтерес у вигляді оплати від Клієнтів
  2. Розробка програми інтенсиву та його проведення
  3. перетворення інтенсиву в практичний курс або тренінг
  4. вбудовування теми в перевагу
види продуктів у виробництві
  1. Безкоштовні курси-короткі курси, які поверхнево пояснюють тему
  2. інтенсиви та воршопи - великі практичні майстер-класи, які глибоко дають тему
  3. тренінги та практикуми - до теорії приєднується практика, на них клієнти отримують невеликі, але важливі результати
  4. флагманська програма - в моєму випадку це перевага. Це з'єднання теорії і практики в єдиний шлях, який призводить до великого результату.
3. Упаковка продуктів
На цьому кроці ми маємо 2 сторони продукту
  • Упаковка змісту, що б людині було комфортно працювати з матеріалами і він не забив на твій продукт, подивившись перші півгодини тренінгу
  • Упаковка для продажу, це вже безпосередньо продає оформлення продукту: Тексти, відео, візуалізація.
Мало зробити гарний продажник, треба щоб людині було зручно користуватися тим, що він купив. Саме тому у нас, наприклад, після проведення заходу ніколи не видається чернетка відеозапису. Дається тільки якісно оброблений матеріал.
Упаковка - це те, що людина бачить і на основі чого він приймає рішення - купувати/не купувати або користуватися/не користуватися змістом, навіть якщо купив.
https://privatelink.de/?https://vk.com/@livecontent-3-glavnyh-sekreta

Угорі