Що нового?

Придбаний Силові тренування при грижах і протрузіях. Пакет Мінімум (Олександра Боніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1835 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 41.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
на майстер-класі я:
  • поділюся з вами всіма своїми знаннями і навичками по темі силових тренувань з додатковою вагою при проблемах з попереком
  • покажу величезну кількість прикладів відповідних Вам вправ і досконально розберу їх правильну техніку
  • розповім, як правильно будувати свої тренування, що варто виключати з них, на що звертати особливу увагу і т. д.
я не хочу, щоб люди боялися гантелей, штанг і будь-якого іншого додаткового ваги в своїх тренуваннях. Адже він і тільки він допомагає вибудовувати красиву фігуру, покращувати рельєф тіла, повертати тонус м'язам! Просто потрібно вміти займатися грамотно і безпечно, щоб при цьому ще й зберегти своє здоров'я. Тим більше, коли у вас вже є грижі або протрузії в попереку. Всі знання, навички, вправи, прийоми і поради ви легко зможете застосувати в своїх тренуваннях як вдома, так і в тренажерному залі.

цей майстер-клас буде корисний для вас, якщо ви:
  • вже маєте грижі або протрузії в хребті, але хочете стежити за своєю фігурою і займатися фітнесом, силовими тренуваннями і т. д.
  • хочете тренуватися в тренажерному залі або вдома з додатковою вагою, але не знаєте, як це робити безпечно для спини
  • вже тренуєтеся в залі або вдома, але періодично ваша спина "дає про себе знати" у вигляді напруги і скутості після тренувань
  • вже маєте негативний досвід тренувань з додатковою вагою, і тепер не хочете повторити свої помилки
  • є тренером і хочете вміти грамотно тренувати своїх клієнтів, у яких є проблеми зі спиною
Кому не підійде майстер-клас:
  • Якщо ви ніколи не хотіли і не хочете займатися фітнесом з додатковою вагою ні вдома, ні в тренажерному залі
  • Якщо ви шукаєте інформацію щодо вправ тільки з області лікувальної фізкультури (без додаткової ваги)
  • Якщо ви людина похилого віку (в цьому випадку потрібні будуть зовсім інші принципи і поради по тренуваннях)
що ми детально розберемо на 3-денному майстер-класі?
  • вже маєте грижі або протрузії в хребті, але хочете стежити за своєю фігурою і займатися фітнесом, силовими тренуваннями і т. д.
  • хочете тренуватися в тренажерному залі або вдома з додатковою вагою, але не знаєте, як це робити безпечно для спини
  • вже тренуєтеся в залі або вдома, але періодично ваша спина "дає про себе знати" у вигляді напруги і скутості після тренувань
  • вже маєте негативний досвід тренувань з додатковою вагою, і тепер не хочете повторити свої помилки
  • є тренером і хочете вміти грамотно тренувати своїх клієнтів, у яких є проблеми зі спиною
мій майстер-клас допоможе вам:
Продажник:
https://privatelink.de/?http://lp.alexandrabonina.ru/masterclass-power-spine/

Угорі