Що ми бачимо по телевізору?
Рекламу медикаментів! З 10 рекламних роликів, 7 - це реклама фармпрепаратів.
Ніхто не розповідає про численні побічні ефекти, які є в усіх таблеток. Але ніхто і не обіцяє, що ці таблетки когось вилікують. В рекламних роликах йдеться про «полегшення симптомів», а рештою чарівних властивостей споживачі наділяють препарати самі, бо мрія про чарівну пігулку живе в свідомості людей століттями.
Максимально безпечні та натуральні помічники допоможуть вам в різноманітних екстрених ситуаціях: від застуди до отруєнь, опіків чи забоїв, тощо.
В гайді "Сімейна аптечка" ви знайдете безпечні та ефективні засоби для:
Профілактики та лікування застуди, болю в горлі, віхах та нежитю
Пробіотики
Протидіарейні засоби
Препарати проти гострого циститу
Сорбенти
Протиалергійні
Електроліти
Схема проти герпесу
Схема при стресовій ситуації
Для покращення травлення
Засоби від болю, забоїв та опіків
А також бажаний перелік складових аптечки, окрім нутрицевтиків
50$
Рекламу медикаментів! З 10 рекламних роликів, 7 - це реклама фармпрепаратів.
Ніхто не розповідає про численні побічні ефекти, які є в усіх таблеток. Але ніхто і не обіцяє, що ці таблетки когось вилікують. В рекламних роликах йдеться про «полегшення симптомів», а рештою чарівних властивостей споживачі наділяють препарати самі, бо мрія про чарівну пігулку живе в свідомості людей століттями.
- Мій підхід – холістичний та превентивний, тобто я пропоную шукати причини захворювань та впливати на них докорінно, щоб позбутися самого захворювання, а не його симптомів.
- І друга важлива відмінність моєї методики від офіційної, так званої, доказової медицини – я використовую в своїх протоколах лише натуральні та екологічні для організму людини речовини: трави, олії, вітаміни, мінерали, амінокислоти, тощо.
- Всі вони виробляються з продуктів харчування або з цілющих рослин, лікувальну силу яких людство використовує тисячоліттями.
- Весь свій досвід та знання я вклала у створення "Сімейної аптечки" - гайду, де ви знайдете натуральні препарати для того, щоб скласти аптечку для своєї родини для будь-якої ситуації
Максимально безпечні та натуральні помічники допоможуть вам в різноманітних екстрених ситуаціях: від застуди до отруєнь, опіків чи забоїв, тощо.
В гайді "Сімейна аптечка" ви знайдете безпечні та ефективні засоби для:
Профілактики та лікування застуди, болю в горлі, віхах та нежитю
Пробіотики
Протидіарейні засоби
Препарати проти гострого циститу
Сорбенти
Протиалергійні
Електроліти
Схема проти герпесу
Схема при стресовій ситуації
Для покращення травлення
Засоби від болю, забоїв та опіків