Про що цей курс
кожен раз, опиняючись в стані, коли все набридло, коли не знаємо, чого ми хочемо, нам погано десь всередині, все йде не так і не туди, психологія і самокопання роблять тільки гірше, ми обіцяємо собі почати жити по-новому.
по-старому вже не можемо, а як по-іншому ми не знаємо.
у схуднення, в спорт, в дієти, в бізнес, в чари, в церкву, в Жіночі енергії, в заробітки на дивані ми вже сходили. В силу предків, в магію багатого планування, в ефект позитивного мислення, в хрест животворящий і червоні нитки ми вже вірили.
Однак все одно залазимо з головою в мережу і шукаємо ще і ще більш достовірну, більш робочу, більш ефективну і навіть більш милостиву інформацію на тему "Як полюбити себе"
Злазь, приїхали. Кінцевий. Розслабитися. Будемо чистити твій розум від нестримного щастя і нескінченного багатства. Як? Їм же і будемо. Розум. Його наявність обов'язкова. А у тих хто шукає, він точно є.
образи.
Чому мені так боляче? Навіщо люди так зі мною чинять? Що я втрачаю?
Почуття провини.
Чому я такий? Як виправити помилки минулого?
Борг.
Кредит. Розстрочка. Іпотека. Батьківський і подружній борги.
Страх.
Страх смерті. Страх втрати близьких. Страх старості. Страх бідності. Страх хвороби.
Віра. Надія. Любов.
Що це за почуття? Чи можна навчитися вірити? Що таке любов? На що ми сподіваємося?
Хто я?
Навіщо я? Чому я нічого не хочу? У чому моє призначення?
Зайва вага.
Як схуднути? Як схуднути швидко? Чому в твоєму блозі люди худнуть? Чому дієти не працюють?
Відносини.
Чому у мене не виходять гармонійні відносини. Як вийти з абьюзивних відносин? Як пережити розлучення або на нього зважитися?
Гроші.
Чому в одних людей вони є, а в інших ні? Як перестати рахувати гроші? Як навчитися правильно ставитися до грошей? Де з взяти? Гроші-це енергія? Як її знайти?
Енергія.
Що це? Чому її немає? Куди приводять мрії?
Людина 5D.
Що це таке? Навіщо мені потрібно про це знати? Що це змінить в моєму житті?
Ілюзія. Реальність.
Як відрізнити?
Чому мені так боляче? Навіщо люди так зі мною чинять? Що я втрачаю?
Почуття провини.
Чому я такий? Як виправити помилки минулого?
Борг.
Кредит. Розстрочка. Іпотека. Батьківський і подружній борги.
Страх.
Страх смерті. Страх втрати близьких. Страх старості. Страх бідності. Страх хвороби.
Віра. Надія. Любов.
Що це за почуття? Чи можна навчитися вірити? Що таке любов? На що ми сподіваємося?
Хто я?
Навіщо я? Чому я нічого не хочу? У чому моє призначення?
Зайва вага.
Як схуднути? Як схуднути швидко? Чому в твоєму блозі люди худнуть? Чому дієти не працюють?
Відносини.
Чому у мене не виходять гармонійні відносини. Як вийти з абьюзивних відносин? Як пережити розлучення або на нього зважитися?
Гроші.
Чому в одних людей вони є, а в інших ні? Як перестати рахувати гроші? Як навчитися правильно ставитися до грошей? Де з взяти? Гроші-це енергія? Як її знайти?
Енергія.
Що це? Чому її немає? Куди приводять мрії?
Людина 5D.
Що це таке? Навіщо мені потрібно про це знати? Що це змінить в моєму житті?
Ілюзія. Реальність.
Як відрізнити?
https://privatelink.de/?https://karamova.ru/club/kurs-garmoniya-2/