Світогляд (карти реальності) багатьох людей напхані помилковими ідеями і призводять до краху:
є ідеї, які призводять до успіху і підходять реальності.
є ідеї, які реальності не відповідають.
➤є ідеї, які руйнують психічне здоров'я, відносини, життя.
Серйозною помилковою ідеєю є, очікування, що щоб стати щасливим повинні змінитися світ і інші люди.
Що щастя залежить від зовнішніх обставин, умов і змін інших людей, а не від їх особистісних якостей самої людини, його дій і духовного розвитку.
Але яка людина за своїм характером і способам спілкування, це і буде визначати яким боком повернеться до нього світ і люди.
Марафон про те, як створювати взаємні, надійні, близькі, вірні відносини.
Розповідаю як вибрати партнера за своїми цінностями (вибрати свого партнера).
Не можу створити сім'ю. Не виходить вибудувати нормальні відносини в шлюбі. Партнер мене не розуміє. Часто сваримося. Дитина мене не чує, не можу знайти з ним спільну мову
Знайомі думки?
Тоді без цих знань вам ніяк
10 двогодинних вебінарів. Тривалість марафону 10 тижнів
Серйозний і дуже насичений марафон дасть відповіді на найважливіші питання:
✦Як зрозуміти, яким партнером я буду.
✦Чи можна передбачити майбутнє сім'ї.
✦З чого починається сім'я.
✦Які навички та ресурси потрібні, щоб створити сім'ю.
✦Що створює міцний фундамент сімейним відносинам.
✦Як будується ієрархія до сім'ї.
✦Принципи і правила побудови сімейних відносин. Які правила не можна порушувати, а які можна.
✦Як створити довіру в сім'ї і відносинах.
✦Як вибудувати і захистити сімейні кордони, щоб на них не зазіхали треті особи. Наслідки відсутності здорових кордонів.
✦Змішані сім'ї, коханки, коханці, зради, страждання – відсутність здорових кордонів. Як домовитися з партнером про вірність і зберігати високу цінність відносин: що говорити і робити.
✦Секрети збереження вірності в сім'ї.
✦Як вибудувати відносини з тещею і свекрухою так, щоб не порушувалися ваші кордони, і вас поважали.
✦Секрет здорових подружніх відносин.
✦Як задовольняти потреби один одного.
✦Як створити єдність, близькість і надійну прихильність у відносинах-високу цінність відносин.
✦Як стати унікальним партнером - щоб ваш партнер розумів, що такого більше ніколи не зустріне, і боявся б вас втратити.
Здорова сім'я-це сім'я, де щасливі всі учасники.
Також у марафоні розповідаю про 5 кризових періодів, які проходить кожна пара і як правильно вибудовувати в них взаємодію.
● Розповідаю як вибудовувати особисті кордони.
● Як спілкуватися, щоб партнер враховував, слухав з інтересом.
● Як підтримувати високу цінність відносин.
● Як стати цінним партнером, щоб тебе цінували, поважали, любили і відносини з тобою бажали.
● Як вийти з любовної, емоційної залежності.
● Що робити є партнер змінив, як пробачити, як жити далі.
● Що робити, якщо ревнощі і контроль руйнують відносини.
● Як навчитися довіряти партнеру.
І багато інших секретів ви дізнаєтеся на марафоні.
https://privatelink.de/?https://taplink.cc/psychologist_petruhin/p/725546/