Що нового?

Придбаний Сім'я: перезавантаження. Тариф участь у курсі (Людмила Петрановська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 1 з 33
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 80 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Семья: перезагрузка. Тариф «Участие в курсе» (Людмила Петрановская)

Наша сім'я — є дуже важливою частиною нашого життя. І кожен із нас хоче, щоб вона була тилом, а не фронтом. Якщо сім'я — це місце, де вам доводиться постійно нападати або захищатися, турбуватися, бути в напрузі — настав час щось змінювати.

Стан батька (отже, і дитини) залежить від відносин у парі, від відносин дорослого зі своїми батьками та братами/сестрами.

Про те, як побачити та вирішити проблеми у ваших сімейних відносинах, ми й говоримо на курсі "Сім'я: перезавантаження".

Стан батька, отже, і дитини, залежить від стосунків у парі.

Сімейні психологи знають, що часто достатньо покращити відносини між дорослими та "проблеми з дитиною" вирішуються "самі собою".

Що ви отримаєте після проходження курсу:

Чи зможете побачити, що саме вас не влаштовує у відносинах усередині сім'ї і які можуть бути способи це змінити.
Зрозумійте, як впливають на вас і на вашу батьківську поведінку події, які відбувалися, можливо, навіть до вашого народження.
Разом зі мною подумаєте, як можна принести у свою сімейну систему більше спокою, гармонії, турботи, чесності, відкритості, гнучкості, безпеки та душевного комфорту.

Які теми ми розберемо:

Чому виникають кризи у сімейних відносинах і як із них виходити з користю?
Які особливості своєї сім'ї важливо знати, щоби можна було щось змінити?
Що робити, якщо накопичилася втома від сварок, роздратування та взаємних претензій?
Що робить сімейне життя щасливим, а що — важким і виснажливим?
Як перестати звинувачувати себе чи один одного та зробити стосунки підтримуючими?
Як зробити так, щоб сім'я була не полем бою, а надійним тилом, куди кожен член сім'ї повертається з радістю?
Що таке "розлучення з людським обличчям"? Як зробити процес менш болючим для себе та дітей.
Чому зміни у сім'ї даються непросто і як із цим бути.

https://petranovskayaonline.ru/family-perezagruzka

Останнє редагування модератором:

UAregUA

New member
Скажите, а почему не появилась кнопка с реквизитами? Какого года этот курс и как я могу оплатить данный курс?

Угорі