Що нового?

Придбаний Синдром безвідцовщини. Що приховано за твоїми невдачами (Денис Бурхаєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1434 ГРН
Учасників: 1 з 25
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 59.7 ГРН
4%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Синдром безотцовщины. Что скрыто за твоими неудачами (Денис Бурхаев)

Унікальний матеріал, який не має аналогів в інтернеті
Ми не знаємо себе. Не знаємо причин невдач, не знаємо причин слабкостей, страхів. Мало хто знає, як вирішувати свої проблеми, як шукати причини.
Цей вебінар не лише для тих, хто вихований у неповній родині, цей вебінар для тих, хто вихований матір'ю! Адже часто буває, що батько до виховання не має відношення. Що є що ні. І це проблема великого прошарку.

«Скотина невдячна» — це часто чують діти від втомлених, обтяжених материнством жінок
І ви не можете вплинути на матір. Це системний процес, її поведінка поза сферою вашого впливу. Її вам «не вилікувати». Дитина стає заручником, рано дорослішає та залишається заручником у дорослому житті. Саме безбатченка стає причиною тяжіння дітей до криміналу, саме безбатченка причина сумбурності, некерованості ваших життєвих процесів. Відсутність у вихованні ролі батька не компенсувати, не замінити. І справа далеко не в кримінальних девіаціях, велика небезпека ховається у повній нездатності правильно соціалізуватись. Це ставить хрест на успішності протилежної статі, це ставить хрест на успішній самореалізації, це ставить хрест на багатстві. Без емоційного зв'язку з батьком чоловікові дуже важко заробляти добрі гроші.

«Скотина невдячна»
Хто чув це на свою адресу – тому на вебінар
Хто виріс без батька – тому на вебінар
Хто почувається винним перед батьком – тому на вебінар
Хто рано подорослішав – тому на вебінар
На вебінарі я розповім про емоції дитини
Які відлуння та наслідки вам не дають спокою сьогодні
Розповім про «святу жертву матері»
Розповім, чому ви не винні
Це унікальний матеріал. Усі знання у цій сфері розрізнені. Наукові доктрини, напрями та стилі не передбачають усю різноманітність факторів та проявів проблеми. Я дам матеріал з урахуванням всього того, що відбувається з «безбатченком», все що хвилює, все що важливо. Такого ви більше ніде не почуєте.
Ви знайдете корінь проблем із жінками, чоловіками, грошима. Знайшовши причину, ви зможете змінити життя.
Будуть гроші – зв'язок з батьком важливий елемент особистості чоловіка і жінки, але що робити, якщо її нема з ким будувати? Я дам відповідь. Буде сім'я – у вас закладена програма, і ви дієте згідно з нею. В результаті повторюватимете життя ваших батьків. На вебінарі я покажу шлях до щасливої родини, до щасливих та гармонійних стосунків.

http://burkhan.ru/webinar50/

Останнє редагування модератором:
Угорі