Що нового?

Набір учасників Синдром відкладеного життя (Ірина Юр)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 50.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Синдром відкладеного життя. А що це?

Простими словами: це фіксація на якійсь події або людині, яка має статися і тоді трапиться та сама щасливе життя. Вірніше, хоч якесь життя. А поки так... якось існую і добре.

У вас цього немає? А якщо знайду?

А давайте подивимося на те, через що формується така ось життєва стратегія – жити в очікуванні чогось.

Перше. Побутовий круговорот: все налагоджено, все як завжди. Він засмоктує, згладжує емоційні піки і, як не дивно, психіці не хочеться виходити з цього, через чур стабільного стану. І ось, з одного боку – незадоволеність, очікування радісних змін, а з іншого боку – стабільність, з якою не хочеться прощатися.

Друге. Переломний момент в житті, якому доведеться велика важливість: заміжжя або розлучення, виросли діти, Закінчення навчання, покупка квартири. Весь фокус на цій точці, А життя реальне йде як в тумані. Та й після цієї точки, як не дивно, все триває так само. Вже звикли.

Третина. Складно досяжна мета або дуже велика мета. І, так як до неї складно підступитися, то з одного боку ми говоримо, що будемо жити "коли схуднемо" або "вийдемо заміж", а з іншого боку – не рухаємося туди, так як це дуже складно, довго і немає гарантій. Де наше життя? Правильно, в глибокій сплячці.

Чверть. Дуже великі очікування і фантазії. Наприклад, я можу жити по-справжньому, тільки коли потраплю на ідеальну роботу; ось буду виглядати шикарно і тоді буду шукати чоловіка; ось будуть платити великі гроші, тоді і буду працювати по-справжньому.

П'яте. Якби не мій чоловік, який не такий, мої діти, які вимагають багато уваги, мої батьки, які не так мене виховували, то я б ух! І заміжня була б щаслива, і працювала і заробляла б, і витрачала б і все і відразу.

Шосте. Поки я не залікую всі свої душевні рани, я не можу жити так, як мені хочеться. Потрібно ще щось почитати, послухати, познавати, а жити буду після.

Сьома. Все хороше вже сталося з іншими, їм пощастило, вони стали першими і великими. Стали кращими, у мене так не вийде. Значить, не буду і починати, буду сумненько сидіти в стороночку і спостерігати чуже життя.

Восьме. Мені потрібно багато працювати, тому мені жити і ніколи.

Як часто ми відкладаємо своє сьогодення і чекаємо настання майбутнього.

Але цього не відбувається. Знаєте чому? Тому що завтра-це завжди завтра. І якщо ви збираєтеся жити "коли це станеться" - ви не почнете жити ніколи. І все залишиться тільки мріями...
Для кого це жіноче коло
Для тих, хто думає, що десь там є краще життя.
Для тих, хто чекає, що ось-ось щось зміниться і тоді я відчую, що означає "радіти життю".
Для тих, кому не подобається сьогодення і в ньому не хочеться нічого робити. Адже фантазії про майбутнє такі прекрасні!

Для тих, хто втомився, хто відчуває себе самотнім, хто вважає, що його власне життя "не досить хороша"
Для тих, хто багато робить, заради того, щоб життя змінилося, але в реальності нічого не відбувається.

Для тих, хто живе "тимчасово".

Пора це все міняти!
У цьому жіночому колі ми будемо говорити
  • про Міражі, фантазії і реальності.
  • про страхи і захисти.
  • про час і вічність.
  • про очікування, звершення та чарівну таблетку
І багато-багато ПРАКТИК, щоб "казку зробити бувальщиною"! По-справжньому!

Ласкаво просимо до жіночого кола!

зміст програми цього потоку

Зустрічі онлайн - по четвергах, в 21-00 мск (5 зустрічей)

Записи Кінотренінгу-по понеділках протягом дня
Авторська практика" жіноче коло " - це унікальне поєднання трансових, енергетичних і психологічних технологій.

У цьому процесі ви зможете зустрітися з собою, з собою справжньою.

Зустрітися і навчитися відновлюватися, заповнюватися, збиратися в одне ціле.

Базові установки: це я, я є, Я тут.

Їх значення і вплив на реальне життя і вихід з синдрому відкладеного життя.

29 вересня

Мрія-мета чи пастка?

У чому сенс мрії?

Розмір очікувань-розмір ілюзії

Практика.

Практика "жіноче коло"

06 жовтня

Світ чарівників і павутина ілюзії

Контрзалежні і співзалежні в очікуванні ідеалу

Страх відмови від мрії, планів

"Місткість Я" для реалізації очікувань

Практика