Дорогі час прийшов !
Повтору не буде
Конкретно ці знання повинні передаватися з вуст в уста,з покоління в покоління!
Сьогодні ми живемо в світі, де нормально хворіти,старіти,пити жменями БАДи,кажучи ,що це нормально, адже природне харчування давно втратило свою цінність...
Дивлячись на цю вакханалію на просторах інтернету хочеться закричати: Людиииии, прокиньтеся, блін!
ПРИРОДА не дурна,у неї стооолько інструментів,щоб ви були здоровими,жили довге,щасливе і якісне життя (я це вивчаю більше 12 років, заглиблювалася в першоджерела і наукові експерименти.Все працює, як годинник!)
І у природи для нас теж задумано цілюще живе харчування, яке здатне повністю відновити здоров'я людини,позбавити від хронічних, дегеративних захворювань.
Подарувати людині чистий, здоровий організм і хорошу фізичну форму,не дивлячись на вік або який-небудь інший фактор.
Ви все знаєте (я на курсах завжди згадала побіжно про те,що я харчуюся живою їжею ) про моє харчування і часто питаєте і вибачте докладніше .
Тому що я сформувала мою особисту авторську систему ЖИВОГО харчування!
І я хочу підготувати в цьому напрямку Вас.
З 10 серпня я проведу для Вас експертний КУРС з живого харчування
Це буде повне занурення в теорію і практику:
- Ми розберемо все від А до Я в сироїдінні (хоча я це слово не люблю,воно занадто дискриміноване за ці роки.Я люблю живе харчування)
- Ви дізнаєтеся інформацію з перших вуст, від першоджерела.
- Я навчу вас грамотно складати цілющий раціон (до речі,який свого часу витягнув мою маму з цілого кома хронічних хвороб)
- Ми розберемо реальні випадки не просто оздоровлення,а й зцілення від важких захворювань сироїдінням.
- Найголовніше розберемо ті помилки, які призвели до поганих наслідків такого харчування,розберемо чому люди пішли з живого харчування,заробивши купу дефіцитів!
- Навчу вас складати грамотний раціон живого харчування без дефіцитів з моїми авторськими, смачними рецептами.
По закінченню цього курсу ви станете справжніми експертами на мільйон в темі живого харчування і зможете самі вести людей,використовуючи силу і міць природного харчування.
Починаємо 10 серпня .
Спочатку теоретичний тиждень.
Я прочитаю вам відеолекції за темами:
живе харчування.фізіологія.Теорія адекватного харчування Академіка Уголєва.
зцілення хронічних і важких захворювань сироїдінням.Теорія.Як і за рахунок чого відбуваються процеси зцілення організму.
основні (фатальні)помилки на живому харчуванні .Розбираємо відомих сироїдів,хто пішов з цього харчування, заробивши купу дефіцитів і знецінивши його
Аналізи на сироїдінні
Підводні камені на шляху сироїдіння.З чим можете зіткнутися.Що робити.Мій практичний досвід.
енергетична складова живого харчування або чому сироїдів забирає зі звичного життя.У мене неймовірна для вас підбірка з мого особистого досвіду.
Суперфуди на живому харчуванні (тільки природні джерела додатково відновлюють організм )
як організувати харчування.Продукт.
Мої авторські рецепти живої кухні.Ексклюзив.
3 тижні практики живого харчування під моїм особистим керівництвом і супроводом в чаті .
Курс живий і динамічний.Як завжди я щедра на інформацію і в процесі видам максимально все,навіть якщо це і не заявляла в програмі.
курс потрібно пройти ОДИН РАЗ.
Весь матеріал залишається з вами назавжди
навіть якщо ви не можете зараз його пройти в режимі онлайн.Все одно беріть, пройдете в своєму темпі, тому що повтору не буде!
Вартість курсу 7990 рублів
Продажник

Конкретно ці знання повинні передаватися з вуст в уста,з покоління в покоління!
Сьогодні ми живемо в світі, де нормально хворіти,старіти,пити жменями БАДи,кажучи ,що це нормально, адже природне харчування давно втратило свою цінність...
Дивлячись на цю вакханалію на просторах інтернету хочеться закричати: Людиииии, прокиньтеся, блін!
ПРИРОДА не дурна,у неї стооолько інструментів,щоб ви були здоровими,жили довге,щасливе і якісне життя (я це вивчаю більше 12 років, заглиблювалася в першоджерела і наукові експерименти.Все працює, як годинник!)

Подарувати людині чистий, здоровий організм і хорошу фізичну форму,не дивлячись на вік або який-небудь інший фактор.
Ви все знаєте (я на курсах завжди згадала побіжно про те,що я харчуюся живою їжею ) про моє харчування і часто питаєте і вибачте докладніше .
Тому що я сформувала мою особисту авторську систему ЖИВОГО харчування!
І я хочу підготувати в цьому напрямку Вас.

Це буде повне занурення в теорію і практику:
- Ми розберемо все від А до Я в сироїдінні (хоча я це слово не люблю,воно занадто дискриміноване за ці роки.Я люблю живе харчування)
- Ви дізнаєтеся інформацію з перших вуст, від першоджерела.
- Я навчу вас грамотно складати цілющий раціон (до речі,який свого часу витягнув мою маму з цілого кома хронічних хвороб)
- Ми розберемо реальні випадки не просто оздоровлення,а й зцілення від важких захворювань сироїдінням.
- Найголовніше розберемо ті помилки, які призвели до поганих наслідків такого харчування,розберемо чому люди пішли з живого харчування,заробивши купу дефіцитів!
- Навчу вас складати грамотний раціон живого харчування без дефіцитів з моїми авторськими, смачними рецептами.
По закінченню цього курсу ви станете справжніми експертами на мільйон в темі живого харчування і зможете самі вести людей,використовуючи силу і міць природного харчування.
Починаємо 10 серпня .
Спочатку теоретичний тиждень.
Я прочитаю вам відеолекції за темами:

Мої авторські рецепти живої кухні.Ексклюзив.
3 тижні практики живого харчування під моїм особистим керівництвом і супроводом в чаті .
Курс живий і динамічний.Як завжди я щедра на інформацію і в процесі видам максимально все,навіть якщо це і не заявляла в програмі.

Вартість курсу 7990 рублів
Продажник
https://taplink.cc/marina_rawway/p/6a21b8/