Як досягати цілей в 3 рази швидше, працюючи по 3 години в день, і жити як в кіно.
здивувати оточуючих успіхом свого проекту, отримувати подяку від Клієнтів. заробляти так, щоб в житті з'явилися будинок, машини, подорожі, одяг, прикраси, про які мрієш. і допомагати тим, хто цього потребує- мати здорове, спортивне тіло, наповнене енергією. І досить підморгувати своєму відображенню в дзеркалі
- бути людиною, у якого в житті постійно відбувається щось цікаве, притягувати інших людей своєю енергією і досягненнями.
ми добре відчуваємо свій потенціал.
У нас є чітке внутрішнє розуміння, що ми можемо, для чого у нас є внутрішні сили і таланти, а що поза межами наших можливостей.
Ми загадуємо з трепетом під бій курантів бажання купити острів або стати президентом країни. Це не наш потенціал, тому нас не чіпають такі цілі.
стати кращим у своїй справі, робити щось висококласне, красиве і потрібне людям,
завоювати популярність для свого проекту і добре заробляти-це інша справа.
Ми відчуваємо, що можемо це зробити, що у нас є для цього потенціал. І нам потрібно повністю його реалізувати, щоб відчувати себе щасливим.
нашу увагу притягують історії успішних людей. Розповідь про шлях підприємця в діловому журналі, мемуари улюблених артистів, фільми-перетворення - з Попелюшки в принцесу, з жителя нетрів — в мільйонери, із закомплексованої товстушки — в спортивну красуню.
чому нас приваблюють такі історії?
в глибині душі ми самі хочемо прожити таке життя.
Таке кіно, де герой може подолати свої слабкості, повністю реалізувати те, на що він здатний, пережити перетворення, відчути своє життя на 100% і стати щасливим.
справа не в точній кількості клієнтів, грошей або кілограмів.
Справа у відчутті того, що ти зміг розкритися, реалізуватися. У тому, що ти знав про свої великі внутрішні можливості і не помилився, ти зібрався з силами і дав цій зірці засяяти.
чому ж одні люди виконують свої цілі, а інші ні?
При цьому у перших-щороку насичений і не схожий на попередній, і об'єктивні результати йдуть вгору.
А У інших в кінці року-ранить почуття, що знову не вийшло, і перенесення торішнього списку на наступний рік?
основних причин кілька
1. Ми переоцінюємо силу морально-вольових якостей Сила волі-тендітна річ. На неї розраховувати дуже небезпечно. А ми ж це і робимо, коли плануємо вставати о 5 ранку, виходити на пробіжку, харчуватися курячою грудкою і шпинатом, 2 години щодня читати бізнес-літературу і вчити англійську?
Є набагато більш надійні помічники, ніж сила волі. Але чомусь не всі їх використовують.
2. Ми переоцінюємо те, що можна зробити за 2 місяці, але недооцінюємо, що можна зробити за 2 роки Я часто бачу це по учасниках моїх курсів. Люди приходять і кажуть, що їх мета - за 2 місяці з нуля розкрутити свій Instagram до 50 тисяч передплатників і через 8 тижнів отримувати по 5 нових клієнтів з Instagram щодня. Я відповідаю, що це, швидше за все, неможливо, але за 2 роки цілеспрямованої роботи практично будь-який новий аккаунт може стати одним з лідерів своєї ніші.
Те ж саме з будь-якою іншою метою. Ми на новорічному Адреналіні ставимо всі цілі відразу і віримо в те, що зможемо досягти їх за короткий час. Перша ж невдача нас підкошує, ми кидаємо те, що почали. І через 2 місяці, через рік, через два ми на колишньому місці.
Одного разу в старшому класі ми з подругою вирішили бігати вранці навколо міського озера. Встали о 6 ранку, розбіглися. Через 5 хвилин мені стало погано: потемніло в очах, занудило, захворів живіт. Ледве дійшла до будинку і вирішила, що мій організм не створений для бігу. І наступні 10 років навіть не намагалася.
А потім мені пояснили, як треба починати бігати: швидкість трохи більше звичайного кроку, три кроки — вдих, три кроки — видих. Я здивувалася тому, наскільки було легше бігти на наступний день, і так кожен раз. Через деякий час я бігала по 4 кілометри з хорошою швидкістю і отримувала від цього задоволення.
Потрібно правильно розрахувати навантаження і дистанцію.
3. Немає системи
"Цілі - для невдах. Для переможців-система "
Скотт Адамс
Все правильно. Коли у нас є мета, але немає системи її досягнення, ми в дуже вразливому становищі. У нас просто немає інструменту, з яким ми можемо її домогтися.
Немає стратегії, тактики, плану. Ми дуже смутно розуміємо, яким чином прийдемо до мети, і змушені розраховувати на силу волі, щасливий збіг обставин, позитивне мислення і т. п.
запрошую вас на курс "Система-112"
як досягати цілей в 3 рази швидше, працюючи по 3 години в день, і жити як в кіно
Є кілька стійких помилок, з якими я часто стикаюся. Одне з них: "хорошому продукту не потрібна реклама, він продасть себе сам".
Ще одне: "всі ці правила особистої ефективності, тайм-менеджмент та інше-дурниця. Займайся своєю справою і не лінуйся, а способу "працювати поменше, заробляти побільше" не існує".
Думаю, що людям, що розділяють ці думки, було б прикро дізнатися, наскільки сильно вони себе обділяють.
У маркетингу є десятки відпрацьованих прийомів, які дозволяють змінити долю продукту до невпізнання.
Точно так само і в сфері особистої продуктивності є перевірені, відпрацьовані технології, які дозволяють робити свою справу швидше і ефективніше. При цьому мати більше вільного часу для" підзарядки батарейок", натхнення і самого життя. Отримувати масу бонусів ще по шляху до своїх цілей.
це "тверді" технології, перевірені і оцифровані численними випробуваннями психологів, лікарів, спортивних тренерів, педагогів, бізнес-університетів.
Тему особистої ефективності і максимальної реалізації своїх можливостей я вивчаю давно — близько 20 років. Думаю, що прочитала на цю і суміжні теми (тайм-менеджемент, спортивна психологія, Бізнес-Психологія, мотивація, формування звичок, сила волі) більшість значущих книг. Намагаюся не пропускати цікаві курси.
Велика частина вивчених інструментів у мене не приживається з різних причин-деякі, на мій погляд, більше підходять чоловікам - "технарям", або керівникам, керуючим великою кількістю людей.
У той же час у мене з'явилися улюблені прийоми і технології, без яких я не уявляю свого життя. Багато я спростила або допрацювала, зміксувала один з одним.
У підсумку вийшла працююча система, яка допомогла мені домогтися багато чого в різних областях, якими я займалася: в діловій журналістиці, в бізнесі дитячих центрів, в темі продають текстів і просування в Instagram.
Буду рада поділитися з вами цією системою.
для кого цей курс?
Моя система найкраще підходить жінкам, які ведуть свій проект самостійно або з невеликою командою однодумців. Або тільки збираються запустити свій проект.
Для тих, хто, як я, любить Системні інструменти і високі результати, терпіти не може мишачу метушню, ходьбу по колу і перевантаження, обожнює багато різних видів відпочинку і нових вражень.
програма
Курс складається з 22коротких відеоуроків, згрупованих в 6 модулів.
Модуль 1. Шість способів підвищити свій рівень енергії Як розхитати звичні рамки буденного життя і увійти в високоенергетичне, святкове, "прозоре" стан, коли відкриваються очі, прояснюється погляд, прояснюються думки і ти починаєш бачити те, чого не бачив раніше.
Три простих способи, завдяки яким ми починаємо моментально отримувати енергію. І три способи складніше, які забезпечують нас стабільним припливом енергії в довгостроковій перспективі.
Модуль 2. Як ставити цілі і їх досягати Як знайти цілі, які не тиснуть і не виснажують, а наповнюють наше життя сенсом, дають енергію, надихають щоранку прокидатися в гарному настрої. Пишемо сценарій вашого "фільму". Основні технології "системи-112".
Модуль 3. Три фактори продуктивної роботи Прийоми, які дозволяють стабільно наближатися до своїх цілей, не розраховуючи лише на силу волі і працюючи по 3 години на день при максимальній концентрації.
Модуль 4. Розклад дня і тижня, що допомагає динамічно рухатися до своїх цілей і встигати у всіх сферах життя Я поділюся прийомами, які допомагають мені ефективно планувати щоденну, щотижневу роботу і все встигати.
Модуль 5. Як змінювати життя, не надто розраховуючи на силу волі?
https://privatelink.de/?https://112slov.ru/products/system