Системний мільйон на наставництві, коучингу, консалтингу
Робіть мільйон щомісяця,
за допомогою моєї системи продажів на холодному трафіку * а час і енергію можеш інвестувати в роботу з клієнтами, лайфстайл і сім'ю
* Я дам тобі готову бізнес систему регулярного залучення і ведення сильних і готових платити клієнтів на твоє наставництво або коучинг через таргетовану рекламу ВК і контекстну рекламу. І ми разом з тобою адаптуємо під тебе так, щоб це приносило системний мільйон.
Моя схема продажів:
- Продажі кожен день, ми не чекаємо дати запуску, люди можуть увійти в програму в будь-який час-це і є вічнозелене наставництво
- Робота тільки з холодним трафіком, який не вигорить
- Тільки платна таргетована або контекстна реклама, щоб продажі не були випадковістю, а керованим мною процесом
- Продукт дороге групове наставництво, щоб робити системний мільйон 5-10 продажами
- Енергію і час я інвестую в роботу з клієнтами і своє життя, а не на щоденне "добування" клієнтів в роботу.
- Ти запускав за якоюсь іншою системою
- Твоя реклама не чіпляла ца
- Ти показував рекламу нецільовим і неплатоспроможним
- Твій офер на безкоштовну консультацію був слабкий
- У ца не вистачало довіри до твого оферу
- Ти неправильно обробляв заявки, через що вони не доходили до консультації
- Ти не вмієш продавати на консультації холодним заявкам
- Ти не дотискаєш до оплати або робиш це неправильно
- У тебе слабкий офер продукту
- Ти не монетизуєш тих, хто не купив
Навчаю тому, як маркетологу, онлайн-школам і маркетинговим агентствам зробити стабільні продажі продуктів і послуг, попит на які не впаде навіть під час кризи за рахунок побудови воронок на ніші, які під час кризи зростають.
53 моїх учня запустили з нуля своє наставництво на холодну аудиторію на 150 000-200 000 рублів чистими щомісяця
30 вийшли на дохід 300к-500к+
8 зробили свій перший мільйон чистими в місяць
За 2-3 дні тест-драйву ти:
- Отримаєш опитувальник 29 питань для експрес-аналізу ца, на основі відповідей на які ти зможеш написати промо-пост з високою конверсією
- Декомпозицію своєї фінансової мети і план по зростанню доходів
- Методику вибору позаконкурентного позиціонування, щоб клієнти йшли саме до тебе
- Систему по швидкому визначенню потреб твоєї ц/а, на основі яких ти зможеш створити забійний офер на безкоштовну консультацію
- Отримаєш від мене персональні рекомендації щодо залучення клієнтів
https://privatelink.de/?https://timur-prohorov.ru/test-drive