Що нового?

Придбаний Система на мільйон (Тимур Прохоров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 71.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Системний мільйон на наставництві, коучингу, консалтингу

Робіть мільйон щомісяця,
за допомогою моєї системи продажів на холодному трафіку * а час і енергію можеш інвестувати в роботу з клієнтами, лайфстайл і сім'ю

* Я дам тобі готову бізнес систему регулярного залучення і ведення сильних і готових платити клієнтів на твоє наставництво або коучинг через таргетовану рекламу ВК і контекстну рекламу. І ми разом з тобою адаптуємо під тебе так, щоб це приносило системний мільйон.

Моя схема продажів:

1. Продажі кожен день, ми не чекаємо дати запуску, люди можуть увійти в програму в будь-який час-це і є вічнозелене наставництво
  2. Робота тільки з холодним трафіком, який не вигорить
  3. Тільки платна таргетована або контекстна реклама, щоб продажі не були випадковістю, а керованим мною процесом
  4. Продукт дороге групове наставництво, щоб робити системний мільйон 5-10 продажами
  5. Енергію і час я інвестую в роботу з клієнтами і своє життя, а не на щоденне "добування" клієнтів в роботу.
Топ 10 причин чому ти не робиш системний мільйон

1. Ти запускав за якоюсь іншою системою
  2. Твоя реклама не чіпляла ца
  3. Ти показував рекламу нецільовим і неплатоспроможним
  4. Твій офер на безкоштовну консультацію був слабкий
  5. У ца не вистачало довіри до твого оферу
  6. Ти неправильно обробляв заявки, через що вони не доходили до консультації
  7. Ти не вмієш продавати на консультації холодним заявкам
  8. Ти не дотискаєш до оплати або робиш це неправильно
  9. У тебе слабкий офер продукту
  10. Ти не монетизуєш тих, хто не купив
Тимур Прохоров

Навчаю тому, як маркетологу, онлайн-школам і маркетинговим агентствам зробити стабільні продажі продуктів і послуг, попит на які не впаде навіть під час кризи за рахунок побудови воронок на ніші, які під час кризи зростають.

53 моїх учня запустили з нуля своє наставництво на холодну аудиторію на 150 000-200 000 рублів чистими щомісяця

30 вийшли на дохід 300к-500к+

8 зробили свій перший мільйон чистими в місяць

За 2-3 дні тест-драйву ти:

1. Отримаєш опитувальник 29 питань для експрес-аналізу ца, на основі відповідей на які ти зможеш написати промо-пост з високою конверсією
  2. Декомпозицію своєї фінансової мети і план по зростанню доходів
  3. Методику вибору позаконкурентного позиціонування, щоб клієнти йшли саме до тебе
Ти зрозумієш як писати промо-пости, щоб вони чіпляли ц/а
  1. Систему по швидкому визначенню потреб твоєї ц/а, на основі яких ти зможеш створити забійний офер на безкоштовну консультацію
  2. Отримаєш від мене персональні рекомендації щодо залучення клієнтів
На фінальному дзвінку-розборі ми з тобою познайомимося особисто і приймемо обопільне рішення про продовження роботи в наставництві

https://privatelink.de/?https://timur-prohorov.ru/test-drive

Угорі