Що нового?

Придбаний Система офферів в інфомаркетингу (Дмитро Звєрєв)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 504 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 18.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Стратегія, лінійки, секрети простройте систему множинних інфопродуктів, які будуть приносити постійний прибуток, збільшувати вашу клієнтську базу і давати реальну цінність людям

що Ви отримаєте з 204 сторінок книги:
Коли я задумав цю книгу, то спочатку уявляв її собі як набір конкретних прикладів добре спрацювали офферов різних форматів. Те, що ви можете взяти і змоделювати в своєму інфомаркетингу. Проте. За останній час провів кілька тренінгів і коучингових груп, в яких допомагав учасникам створювати їх інфопродукти. І наочно побачив, що проблема не тільки в тому, щоб придумати ідею для інфопродукту (що, звичайно ж, теж для багатьох представляє складність), але і в тому, щоб зробити придуманий інфопродукт дійсно системним і цінним для аудиторії. А найголовніше-майже ніхто не вміє пов'язувати окремі оффери в логічні лінійки інфопродуктів, які і приносять найбільші результати. Майже ніхто не замислюється над тим, щоб зробити систему.

Тому, крім прикладів, в даній книзі я виклав все те, що дозволить вам:
  • дізнатися бажання і потреби вашої аудиторії по самій працюючій моделі
  • побудувати спочатку просту лінійку інфопродуків
  • потім посилити її за допомогою відмінно працюючих інструментів
  • далі зробити систему-розширену лінійку, яка дасть вам просто непорівнянні можливості, на якому б етапі розвитку ви не знаходилися в даний момент часу
  • планувати кожен ваш інфопродукт і преврещать його в оффер таким чином, щоб виходило те, що дійсно хочеться купити. Те, що дійсно потрібно і бажане вашою аудиторією
  • вибудовувати систему безкоштовного контенту, який буде прологом до покупки платних продуктів
  • і багато іншого
вона чітко розділена по главам, які проведуть вас по вельми тернистому шляху вибудовування лінійок інфопродуктів.
Наприклад, вам потрібно в даний момент зробити класний основний продукт для вашої автоворонки - ви відкриваєте конкретний розділ і отримуєте інформацію за форматами, змістом, варіантами, а також - приклади з практики.
Або вам потрібно зараз спланувати кілька безкоштовних продуктів. Все просто, ви заходите у відповідну главу і отримуєте вичерпну інформацію і чіткий алгоритм дій, який дозволив мені зробити вже більше сотні конвертуючих магнітів.
І так далі - практично з будь-якого питання простроювання і планування лінійок інфопродуктів.
Ви не отримаєте в даній книзі технічні інструкції (хоча в ній є деякі поради по створенню інфопродуктов, по сервісам, програмам і обладнанню), немає. Інформація в ній більш високого порядку.
І якщо про технічні моменти є безліч продуктів, курсів і безкоштовних відео на тому ж youtube, то про те, про що я дана книга, Ви інформацію в такому вигляді не знайдете взагалі. Аналогів просто немає.
Наскільки я бачу, це єдина книга в Рунеті від реального практика про те, як вибудовувати лінійки інфопродуктів та інфопродукти лінійки.
Я інвестував у вироблення цих навичок і отримання по крупицях знань, втілених в ній близько 5,5 років досліджень, впровадження, проб і помилок. Ви ж можете отримати все це в чіткій і конкретній формі в одному місці.
Це безцінна практична інформація.
І що особливо важливо - вона заточена саме під інфомаркетинг.
Пам'ятайте-автоворонки, запуски, вебінари, реклама не мають ніякого сенсу, якщо у вас немає цінних для людей інфопродуктів, пов'язаних в логічні послідовності.
Без цього нічого не вийде, якими б крутими інструментами продажів ви не оволоділи. Тому що похідне не може працювати без фундаменту.
І саме для того, щоб ви могли зробити вашу систему офферов ефективною, конвертує і приносить вам прибуток, а вашим клієнтам реальну цінність, я і написав цю книгу.

Угорі