Що нового?

Набір учасників Система прогнозування Таро ч. 3 з 10 (Вікторія Райдос)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 22
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 130.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Вікторія Райдос, переможець Бе 16, автор книг і семінарів.
Важливо!
Перш, ніж йти на цей курс, треба вирішити для себе: чи підходжу я вам в ролі педагога. Подивіться мої ефіри, відео, які є в Instagram viktoriaraidos. Подача інформації не завжди буде легкою. Тут завжди треба бути наполегливим і терплячим.

з чого починається навчання Предсказательной системі Таро?
У кожного свій шлях розвитку: хтось шукає інформацію по книгах, хтось приходить через інші практики, а кому-то зрозуміліше бути поруч з наставником, через якого приходить знання.
Сьогодні в ролі наставника буду я-Вікторія Райдос, а в якості інструменту – моя авторська колода Таро (про колоді хороші відгуки в Інтернеті)

Це авторська система розкриття вашого внутрішнього потенціалу. Це і моя колода, де у вас є унікальна можливість для зчитування додаткової інформації за рахунок спеціального відображення.
Важливо розуміти, що це не вебінари, які проходять в заданий час. Це попередньо записане відео, але з моїм особистим відгуком. Вам не треба буде поспішати з роботи або сидіти пізно вночі через різницю в часових поясах.

• Методик навчання безліч. Тут я ділюся своїм авторським методом роботи з моєю колодою. Це не просто знання про сам процес, а й робота з глибинною енергією, використання внутрішнього і зовнішнього ресурсу.
  • Завдяки цій системі Ви можете розкрити свій справжній потенціал: моє завдання не навчити вас "знати" букви, а знайти техніку читання. У кожного з нас своя мова розмови з навколишнім світом, свій ресурс, свій потенціал.
  • У цьому курсі зможете подивитися, в якій області магії ви можете розвиватися, та й чи треба це вам взагалі. Звичайно, здорово, коли в родовій системі були ті, хто володів здібностями, але якщо цього не було, а ви відчуваєте інтуїтивне початок, то тут ви зможете це побачити.

учні курсу:
  • Отримують в своє розпорядження інструмент, що дозволяє їм знайти справжню сутність;
  • Отримують інструмент, який допомагає розкрити справжні ресурси, що дає можливість розгойдувати себе в бажаному напрямку;
  • Набувають краще пізнання себе і нову філософію життя;
  • Їх світ і свідомість розширюється в 22 рази;
  • Це не тільки спосіб пізнати себе, а й можливість зробити це своєю професією.
вартість 7500 руб за 3 заняття. Всього 10 блоків.
Беремо 3-й блок

https://privatelink.de/?https://raidoteka.com/taro

Угорі