Що нового?

Придбаний Система великих доходів Mini (Олеся Матерова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5688 ГРН
Учасників: 0 з 20
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 295.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Прихований контент для користувачів Alister, Asteri, Аигога, Homer vintra, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

Як за 4,5 місяці розвинути мислення мільйонера і позбутися від антиденежних підсвідомих програм

Разом з коучем-практиком Ви збільшите дохід і зміцните благополуччя, спираючись на свої справжні цінності

Чи знайомі вам ці стани?

Ваш дохід стоїть на місці незалежно від ваших зусиль

Скільки б ви не заробили-грошей ніколи не вистачає

Постійно з'являються непередбачені витрати, гроші витікають як"крізь пальці"

Борги і кредити витягають всі Фінанси, ви насилу знаходите грошей на платежі

Ви не відчуваєте себе в безпеці, постійно переживаєте через гроші

Вам не подобається як ви живете, не задоволені своїм життям

Не любите справу, якою займаєтеся

Вам ніколи не вистачає ресурсів, часу і грошей на себе

чому так відбувається?

Все це-наслідок наших антиденежних підсвідомих програм і сценаріїв. Вони закладені в нас з самого дитинства і керують нами, нашим життям і нашими грошима.

Безліч тренінгів обіцяють опрацювати негативні установки або позбавити від страху грошей. Але це не дає потрібного результату тому, що працюють вони не з коренем проблеми, а тільки з зовнішніми її проявами.

У підсумку ви отримуєте разові результати і дуже скоро все стає ще гірше. Наприклад: позбулися страху грошей − і тут же влізли у величезні борги. Пропрацювали установки-а стало більше тільки роботи, але не грошей.

як це виправити?

Моя програма має глибокий системний підхід і базується лише на науково доведених методах. Я проведу вас по кроках до підвищення доходу як мінімум в два рази. У програмі "Система великих доходів" ми будемо працювати з коренем проблеми − з підсвідомими антиденежними сценаріями, які заважають вам йти до великих грошей і стабільно підвищувати дохід і благополуччя.

Моя технологія прибирає фундамент проблем і створює основу для благополучного сьогодення і майбутнього.

сайт продажу
https://privatelink.de/?https://materova.ru/coach-pro

Угорі