Що нового?

Придбаний Система знайомств. Від А до побачення (TonySX)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 8
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 43 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

4 години 28 хвилин концентрованого матеріалу, розбитого на кілька частин.

Перерви вирізані, більше половини матеріалу оновилося і перезаписано

Додані нові блоки

Додаткові завдання для тих, хто проходить тренінг самостійне (список завдань і техніка, за допомогою якого ти можеш сам створювати собі завдання, які допоможуть тільки тобі і в даний момент часу)

короткий зміст тренінгу
Частина 1. Побачив, зблизився, почав комунікацію. І ще дещо ...

1. Правила тренінгу
  2. Як в спокушанні знайти швидко знайти свою слабку сторону, яка зливає всю результативність. Конверсія. Тепер ти не зможеш обдурити себе і будеш працювати над тим, чим треба.
  3. категорії дівчат. Твої ресурси в житті. Чи варто намагатися спокусити всіх? Як поміняти ставлення до відмов? Як зробити так, щоб відмови підбадьорювали тебе і розвивали.
  4. динаміка інвестицій. Класична соціальна модель спокушання, модель спокушання за 1-2 побачення.
  5. потреба/ненуждаемость. Про це знає кожен. Але ніхто це не використовує. Інструмент.
  6. Пікап в задоволення. Чому 95% чоловіків зливаються в перші місяці. Як цього уникнути. Акценти на що дає тобі можливість отримувати задоволення від пікапа незалежно від твого рівня зараз і результату.
  7. Метод Хитчхакера. Основа. Базові зупинки
  8. система побудови цікавої комунікації:
А) як генерувати перші фрази

Б) комплімент від персони високої цінності. Який він, як робити такі компліменти. Як одним неправильним компліментом можна зіпсувати найкрутіший підхід і чому компліменти від персони високої цінності значно слабкіше по суті, ніж компліменти персони низької цінності, але при цьому дівчинка "тече"! Не такий як усі.

В) безпрограшний діалог. Або 5 інструментів для генерації діалогу, який захопить дівчат
  1. Робота зі страхом підходу. Як відключити внутрішній діалог, як прибрати страх підходу за 12 секунд. Цього ви від мене у відкритому доступі не почуєте.
  2. вербальна і невербальна складові в знайомствах. Мова тіла. Його важливість. Як дівчата прощають косяки чоловікові з лідерською мовою тіла.
  3. поради, які ви чуєте на кожному розі, але для новачків від них шкоди більше, ніж користі. Саме через них 95% чоловіків ніколи не навчаться більш-менш спокушати жінок.
  4. Як взяти телефон? Які телефони брати не варто. 100 номерів і 1 побачення або 10 номерів і 8 побачень. Ефективні способи обміну контактами.
Частина 2. Поспілкувався, повів на побачення відразу ж, взяв номер. І ще дещо ...

Оновлена в грудні 2017 інформація (перевидання: додані нові теми, замінені одні інструменти, на більш ефективні і сильні).

Я займаюся розвитком своїх тренінгів. І мені не шкода перезаписати частину зі старих тренінгів, якщо його жива інтерпретація (як він проходить в живу) пішла сильно вперед. Не бачу сенсу пхати вас старою інформацією. Для тих, хто вже купив цей тренінг в запису – всі оновлення безкоштовні.
  1. просунуті інструменти створення зацікавленості у дівчат з перших секунд
  2. зацікавив і відразу повів на побачення за 1-2 хвилини – нові інструменти
  3. Додаткові 3 інструменти по роботі зі страхом підходу
  4. Як отримати негатив від пікапа і забути про спокушання назавжди? Чому нас цьому вчать в книгах,на сайтах і ін. місцях? Яких загальноприйнятих порад не варто дотримуватися.
  5. твій потенціал. Як його зрозуміти. Коли слід зупинитися? (Підказка: не раніше ніж після першої вершини, друг). Як за 2 дні люди спускають нанівець всі минулі напрацювання. Втратити навик нічого не варто, якщо ти не зафіксував його (засейвілся). Прості способи ніколи не йти в "відкат".
  6. система прогресу в пікапі і не тільки. Приклад на тобі. Де ти зараз і які перші кроки ти можеш зробити. І Чому ти їх не робиш стільки років. І чому ще стільки ж не зробиш. Як розбити цей дамоклів вузол до біса.
  7. Як навчитися круто видзвонювати дівчат на побачення. Лекція з прикладами і техніками. Створи свою систему визвона на основі наших прикладів або придумай свої.
  8. обробка заперечень:
А) "у мене є хлопець"
Б)"у мене є чоловік"
В)"я поспішаю"
Г)"відходить від тебе"
Д)"Я не знайомлюся в (місце)"
Е)"Я не знайомлюся (без конкретики)"
Ж) " ти пікапер?"

Цей блок був пристойно доповнений мною, тому що виникали питання по роботі з запереченнями. Це один з найбільших нових блоків – тривалість 30 хвилин.

1. листування з дівчиною (тут ніяких корисних порад, розповідаю чому)
  2. як відвести дівчину на побачення відразу після знайомства. Три реакції. Що робити в кожному випадку
  3. бонуси особливо терплячим. Частина з них зашиті в самому тренінгу, не прив'язуючись до теми, частина з них озвучена в кінці.
Частина 3. Додаткові матеріали
  1. Список завдань для самостійного проходження
  2. коротка теза-конспект
  3. Секретний чат (для будь-яких питань по тренінгу і іноді не тільки)
  4. які ще матеріали вам потрібні? Пишіть в наш чат, що-небудь придумаємо
Для кого
  1. Хочеш знайомитися з дівчатами, але немає мотивації
  2. Хочеш навчитися, але на директивні знайомства поки не готовий (немає довіри до нас як тренерів)
  3. Проблема тільки в знайомствах, що робити далі ти знаєш.
  4. Пробував, але не виходило. Хочеш дізнатися, як треба.
  5. Проходив тренінги по знайомствам, але"залип"/стух/не допомогло.
кому допоможе
  1. Ти залип у своєму житті
  2. Ти боїшся що будеш виглядати безглуздо
  3. Ти не знаєш як правильно знайомитися
  4. Тобі страшно виходити в поля одному
  5. Ти боїшся що нічого не вийде
  6. Ти не знаєш що сказати дівчині
  7. У тебе немає грошей на повноцінні тренінги
  8. Ти проходив тренінг і хочеш розігнатися в полях.

Угорі