Академія Фен Шуй. Про Сюань Конге на більш високому рівні
Є бажання вчитися у майстрів Сходу, а не тих, хто їх інтерпретує, тоді цей майстер-клас для вас
Практичні техніки, з якими можна і потрібно працювати і отримувати результати.
Джоуї щедро ділиться ексклюзивною інформацією.
Теми, розглянуті в рамках майстер-класу:
- Сюань Конг, як об'єднання 5 систем:
- летять зірки Сюань Конг
- шість методів
- Пурпурно-Біла
- вибір дат Сюань Конг
- 64 гексаграми
- Пурпурно-білі сценарії.
- Принципи входу і виходу ци і як їх використовувати на практиці в просторі будинку для залучення процвітання
- комбінації в Пурпурно-білих сценаріях і як їх використовувати
- 6 методів Сюань Конг: 3 священних Писання:
- один закон
- чотири сценарії
- одне серце
- 6 методів Сюань Конг в інтерпретації Джоуї япа
Ось розглянуті в ньому теми:
- Як вибрати підсистему Сюань Кун для практики, в залежності від свого способу отримання доходу: 4 способи отримання доходу - 3 системи Сюань Кун для практичного застосування.
- Принцип досягнення результату з практикою тільки однієї системи в фен шуй
- Тлумачення 9 зірок в Пурпурно-Білій класиці і їх практичне використання.
- Пурпурно-білий сценарій при побудові 4 типів діаграм
- Принцип входу і виходу в Пурпурно-Білій класиці.
- Потоки ци у вашому домі та їх використання в контексті пурпурно-білої класики для швидкого отримання результату.
- Інь (внутрішній світ) і Ян (зовнішній світ/обставини) в пурпурно-Білій класиці
- Парні і потрійні комбінації в пурпурно-Білій класиці, інтерпретація і практичне використання
- Принцип своєчасності (сприятливості і несприятливості) зірок в контексті Пурпурно-білої класики.
Там є ще багато про 6 законів Сюань Кун, але це вже самі)
Для мене особисто, це (пурпурно-Біла) найкраща система в фен шуй, яку я практикую на постійній основі з того моменту, як пройшов цей майстер-клас у Джоуї.
Примітка:
Відразу зазначу, що матеріал складний, особливо там, де розділ про 6 методів. Тому, якщо ви новачок, то не розраховуйте на повне розуміння всього курсу за раз.
Але, з іншого боку, я відразу взяв в роботу для себе тільки ту частину цього майстер-класу, яка відноситься до пурпурно-білому сценарієм. Поміняв місцями кабінет і спальню, виставив робочий стіл і за 2 місяці подвоїв свій дохід. Були і залишаються й інші плюси від його використання.
Так що кожен, як мені здається, може знайти в цьому курсі щось для себе. Навіть якщо це буде тільки одна фішка і ви її пропрацюєте, це вже може принести вам серйозні зміни.
https://privatelink.de/?https://fengshui-course.ru/academy-fsh/