Що нового?

Набір учасників Скажи ні болю в спині і шиї (Олександра Боніна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 83 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 17.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тепер у вас є можливість вилікувати остеохондроз і ніколи більше не відчувати болю в спині і шиї! Автор цієї книги Олександра Боніна-сертифікований тренер, лікар, єдина в нашій країні, хто успішно лікує хвороби хребта "онлайн".

У цій книзі ви знайдете короткий, чіткий і продуманий план щодо усунення болю в спині і шиї, його ефективність вже перевірена багаторазово.

Ви дізнаєтеся, чому виникає біль в спині і шиї, як швидко зняти напад, які фізичні навантаження вам показані і протипоказані, що можна зробити в домашніх умовах, щоб вилікувати остеохондроз і в найкоротші терміни позбутися від болю.

Читачів чекає бонус-посилання на секретні сторінки Олександри Боніної в інтернеті з рекомендаціями, вправами та порадами.

Дане видання не є підручником з медицини. Всі лікувальні процедури повинні бути узгоджені з лікарем.
  • звідки з'являється біль у спині та шиї
  • Як не сплутати проблеми хребта з іншими симптомами
  • З чого починаються проблеми хребта
  • звідки з'являються грижі і протрузії
  • Як пов'язані плоскостопість і остеохондроз
  • Які 6 кроків приведуть вас до відновлення здоров'я спини і шиї
  • Як зняти гострий біль у разі загострення остеохондрозу
  • Які "ортопедичні помічники" можуть вам допомогти при загостренні і не тільки
  • як налаштуватися на відновлення і мотивувати себе
  • Як вибрати хорошого масажиста і мануального терапевта
  • як і за допомогою чого можна зробити самомасаж в домашніх умовах
  • Як харчування впливає на здоров'я хребта
  • Як відновити кишечник, щоб корисні речовини для вашого хребта краще засвоювалися організмом
  • Які 4 способи використання води ви можете підключити для оздоровлення
  • Які основи профілактики при остеохондрозі я рекомендую вам дотримуватися
  • і багато багато іншого ...
https://privatelink.de/?https://vk.com/market-90406422?w=product-90406422_2283112

Угорі