Що нового?

Набір учасників Скажи стрункості-так! Тариф Плацкарт (Леонід Герасьянов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 732 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 33.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
що Ви отримаєте:
11 Жовтня 12:00 мск прямий ефір з харчування (в закритій групі ВК)
30-денну програму (по 1 самостійної тренуванні в день по відео)
7-10 хвилин занять в день на основні групи м'язів

Про експрес-курс:
Правильне харчування-це можливість поліпшити здоров'я і самопочуття, обзавестися красивою фігурою і поліпшити стан нігтів, шкіри і волосся.
Індивідуальний підхід!
Програма побудована таким чином, що ви не підлаштовуєтеся під систему, а адаптуєте харчування під себе: переглядаєте свій раціон і вводите здорові харчові звички в розпорядок дня.
Основна мета-показати, що правильне харчування простий і доступний для всіх спосіб вести здоровий спосіб життя

Кому буде корисний експрес-курс?
- Всім, хто хоче "постройнеть"
Правильні тренування і харчування-запорука здоров'я, і необхідно кожному. І більше того, кожному доступно.
- Молодим і активним
Їжа - наше головне джерело енергії. Ви дізнаєтеся, чим харчуватися, щоб на все вистачало сил.
- Мамам
Щоб подбати про здоров'я всієї родини!
- Красуням
Подбати про своє тіло, щоб довго залишатися енергійною, підтягнутою і здоровою. ДО РЕЧІ, здорове харчування впливає на стан шкіри, волосся, нігтів.
- Вегетаріанцям
Справжнім, колишнім і майбутнім. Розберіться в питанні харчування - щоб бути впевненим в тому, що ваш організм отримує всі необхідні елементи.
- Переживаючим
За своє здоров'я. Звичайно, ми не станемо займатися онлайн-лікуванням і попросимо проконсультуватися у лікаря всім, хто має серйозні захворювання. Але поговоримо про те, які хвороби коригуються харчуванням.

11 Жовтня (12:00 мск) неділя
Вебінар з майстром Леонідом Герасьяновим в прямому ефірі на стіні в закритій групі в ВК о 12:00 мск.
  • по темі здорового харчування, очищення організму від усього зайвого
  • як все це пов'язано з тим як ми виглядаємо і відчуваємо себе.
Після прямого ефіру в неділю
Ви отримаєте відео практики, які потрібно виконувати щодня протягом 30 днів:
  • 4 тренування на прес;
  • 2 тренування на ноги;
  • антицелюлітний масаж;
  • вправа на зміцнення внутрішніх органів;
  • вправа на поліпшення роботи головного мозку;
  • практики зміцнюють внутрішні стінки черевної порожнини (ці вправи формують ідеальну фігуру, покращують поставу).
Практики настільки ефективні, що вже через тиждень ви будете радіти першим отриманим результатом, а через місяць експрес-курсу, всі ваші знайомі будуть питати, а де ви роздобули диво молодильні яблука і постройнільние груші.
2-6 місяців доступу до експрес-курсу.
https://privatelink.de/?https://online.gerasyanov.com/express-course/say-slim-yes

Угорі