Що нового?

Набір учасників SketchUp базовий (Максим Рачковський)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1085 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.1 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Цей курс вчить професійно моделювати в SketchUp, а так само, раціонально організовувати модель. Це те, з чого варто починати кожному.​

Хороша робота в 3d тримається на 4 стовпах:

Моделювання, текстури, візуалізація та обробка.
Не варто недооцінювати базові можливості цієї програми, зі свого досвіду скажу, що 90% новачків, не знають і 10% можливостей програми.

Мета курсу-навчити вас, розуміти програму і принципи моделювання на глибинному рівні. Навчити вас мислити максимально гнучко, бачити прості та ефективні рішення під час роботи і полюбити робочий процес.

Для кого цей курс?

Думаю, розділ " де застосовується SketchUp відповідає сповна на це питання, проте я дещо ще додам:
  • в першу чергу, для новачків в 3D! Ви тільки починаєте свій шлях у світі 3D графіки і збиті з пантелику?
на кожному розі вам кричать "адепти" тієї чи іншої програми, що починати потрібно саме у нас?) Насправді все дуже просто: ви можете домогтися успіху в будь-якій програмі-це факт! Я завжди про це говорю своїм учням! Тому всі ці суперечки про те, що краще, безглузді)

Але починати зі SketchUp-це дуже хороший заділ на майбутнє! Тільки починати варто по розуму, для чого, власне, цей курс і записаний)
Щоб ви не сформували помилкової думки про цю програму, щоб ви відчули ту свободу роботи і творчості, якою він, безсумнівно, володіє!
  • підійде курс і тим, хто вже попрацював якийсь час з 3d, або навіть з самим SketchUp, але є відчуття, що він щось робить не так, або не знає про безліч простих, але ефективних рішень!
  • Ну і нарешті тим, хто хоче працювати швидко і ефективно, а не розбиратися в мільйонах менюшек.
в SketchUp все максимально підпорядковано процесу моделювання. Що, на мою думку, і дозволяє економити масу часу!

https://privatelink.de/?https://www.achkovsky.com/sketchupbase

Угорі