Що нового?

Придбаний [SkillCup] як заробляти на текстах і знаходити адекватних клієнтів (Ірина Ільяхова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 920 ГРН
Учасників: 0 з 26
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 36.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Кому підійде цей мікрокурс:

• тим, хто хоче заробляти текстами, але не знає, з чого почати.дізнаєтеся, що найважливіше в роботі, чи потрібно ідеально писати і де знайти перші замовлення без портфоліо і досвіду. тим, хто застряг на рівні бірж, текстів з оплатою за знаки і нескінченних правок. Розберетеся, куди і як рухатися далі. А ще-що відповідати замовникам на правки і як відстоювати свою позицію.
  • тим, хто працює в проектах, але відчуває брак завантаження.дізнаєтеся, як прокачатися, отримати повне навантаження і бути затребуваним у замовників.
" мені постійно доводиться наймати людей в редакції. Один раз мені прийшло 300 відгуків, а я змогла відібрати тільки 6 чоловік. Я покажу вам весь процес найму очима роботодавця: чому одним відповідають і беруть в проекти, а листи інших — відразу летять в кошик. І чим відрізняються ті, хто роками пише за копійки, від тих, хто отримує сотні тисяч разом начебто за ті ж Тексти. Тут немає ніякого чарівництва-і ви дізнаєтеся, як вийти на цей рівень.

Ми не будемо правити Тексти. Я розповім вам про те, як вибудувати роботу, отримувати серйозні проекти і бути затребуваним у замовників"

тут ви знайдете відповіді на питання:
  • Чи потрібно писати ідеально? Що обов'язково потрібно знати про Тексти?
  • яку освіту потрібно отримувати? Чи можна працювати без диплома філолога або журналіста?
  • Як писати, Якщо я не експерт в темі?
  • де шукати натхнення для роботи?
  • де знайти перших клієнтів, якщо немає портфоліо і досвіду?
  • Як побудувати відносини з замовником, щоб він точно заплатив?
  • Як визначити вартість своєї роботи? Скільки взагалі можна заробити?
  • Як перейти з Рівня текстиків в Instagram на серйозні проекти?
  • Що робити, якщо замовники нічого не пояснюють, але дають багато дивних зауважень?
  • Які навички у тих копірайтерів, яких беруть в серйозні проекти?
  • Як відповісти на вакансію, щоб мене взяли?
  • Як уникнути вигорання?
що входить в мікрокурс:
  • відеоуроки. 1 коротке відео - 1 думка.
  • Кейси. Практика і інтерактив для кращої прокачування навичок.
  • Чек-листи. Використовуйте, щоб застосувати отримані знання тут і зараз.
  • тести. Самоперевірка по кожній темі.
  • Шпаргалка. Зберігайте важливі матеріали, щоб повернутися до них в потрібний момент.
  • інструкції. Вбудовані покрокові інструкції по кожній темі.
https://privatelink.de/?https://www.skillcup.ru/courses/ilyahova

Угорі