чого ви навчитеся
9 розділів * 36 лекцій * загальна тривалість 4 год 1 хв
вимоги
Цей курс навчить вас усьому, що вам потрібно знати про програмування Java, щоб стати розробником Java та отримати роботу. Це не теоретичний курс, натомість я навчу вас крок за кроком, практично, написавши приклади програмування. Цей курс також допоможе вам розпочати роботу як Програміст Java з нуля (Java для початківців).
цей курс - java для початківців. Якщо ви хочете стати розробником Android, Вам потрібно вивчити програмування Java, і саме тут цей курс може вам допомогти.
Цей курс розроблений з урахуванням новачків, ми подбали про те, щоб кожна концепція була чітко пояснена в простій для розуміння манері. Тож якщо ви новачок, не хвилюйтеся, я на 100% готовий допомогти вам досягти успіху.
чому цей КУРС?
Цей курс підтримується 30-денною гарантією повернення грошей Udemy. Якщо після проходження цього курсу ви зрозумієте, що це не для вас. Будь ласка, попросіть повернення, мені потрібні лише задоволені студенти
Для КОГО цей КУРС?
Чого ти чекаєш? Натисніть кнопку "Купити зараз" і почніть курс. Побачимося всередині.
Для кого цей курс:
- впевнено пишіть java-програми, Крок за кроком займаючись програмуванням на java під керівництвом інструктора
- вивчати та писати об'єктно-орієнтовані програми за допомогою java
- зрозумійте, що таке Java і як це працює
- Дізнайтеся, що таке змінні та як ними користуватися
- зрозуміти різні типи даних у java та способи їх ефективного використання
- зрозуміти різні типи операторів у java та способи їх використання
- Навчіться використовувати різні типи умовних операторів у java
- Навчіться використовувати різні типи операторів циклу в java
- дізнайтеся про переривання та продовження в java
- Дізнайтеся, що таке методи в java і як їх використовувати
9 розділів * 36 лекцій * загальна тривалість 4 год 1 хв
вимоги
- Комп'ютер з підключенням до Інтернету для встановлення Java
- готовність дізнатися щось нове і захоплююче, що може мати величезне значення у вашій майбутній кар'єрі
Цей курс навчить вас усьому, що вам потрібно знати про програмування Java, щоб стати розробником Java та отримати роботу. Це не теоретичний курс, натомість я навчу вас крок за кроком, практично, написавши приклади програмування. Цей курс також допоможе вам розпочати роботу як Програміст Java з нуля (Java для початківців).
цей курс - java для початківців. Якщо ви хочете стати розробником Android, Вам потрібно вивчити програмування Java, і саме тут цей курс може вам допомогти.
Цей курс розроблений з урахуванням новачків, ми подбали про те, щоб кожна концепція була чітко пояснена в простій для розуміння манері. Тож якщо ви новачок, не хвилюйтеся, я на 100% готовий допомогти вам досягти успіху.
чому цей КУРС?
- це практичний курс, в якому на кожній лекції я буду писати приклад програми, щоб ви зрозуміли концепцію.
- зрозумілі та прості пояснення
Цей курс підтримується 30-денною гарантією повернення грошей Udemy. Якщо після проходження цього курсу ви зрозумієте, що це не для вас. Будь ласка, попросіть повернення, мені потрібні лише задоволені студенти
Для КОГО цей КУРС?
- студенти, які хочуть почати свою кар'єру з роботи Java-розробником
- Люди, які хочуть змінити свій шлях, щоб стати розробником Java
- студенти, які хочуть вивчати Java академічно
Чого ти чекаєш? Натисніть кнопку "Купити зараз" і почніть курс. Побачимося всередині.
Для кого цей курс:
- програмісти, що володіють розумним розумінням основ Java, готові підняти свої навички на новий рівень.
- існуючі Java-програмісти, які хочуть отримати навички в шаблонах проектування, щоб перейти на більш високі посади в області програмування.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/java-for-prolevel/