Що нового?

Набір учасників [Skills Factory] Курс по Java для просунутих

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 644 ГРН
Учасників: 0 з 15
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 44.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
чого ви навчитеся
  • впевнено пишіть java-програми, Крок за кроком займаючись програмуванням на java під керівництвом інструктора
  • вивчати та писати об'єктно-орієнтовані програми за допомогою java
  • зрозумійте, що таке Java і як це працює
  • Дізнайтеся, що таке змінні та як ними користуватися
  • зрозуміти різні типи даних у java та способи їх ефективного використання
  • зрозуміти різні типи операторів у java та способи їх використання
  • Навчіться використовувати різні типи умовних операторів у java
  • Навчіться використовувати різні типи операторів циклу в java
  • дізнайтеся про переривання та продовження в java
  • Дізнайтеся, що таке методи в java і як їх використовувати
матеріали курсу
9 розділів * 36 лекцій * загальна тривалість 4 год 1 хв

вимоги
  • Комп'ютер з підключенням до Інтернету для встановлення Java
  • готовність дізнатися щось нове і захоплююче, що може мати величезне значення у вашій майбутній кар'єрі
опис
Цей курс навчить вас усьому, що вам потрібно знати про програмування Java, щоб стати розробником Java та отримати роботу. Це не теоретичний курс, натомість я навчу вас крок за кроком, практично, написавши приклади програмування. Цей курс також допоможе вам розпочати роботу як Програміст Java з нуля (Java для початківців).

цей курс - java для початківців. Якщо ви хочете стати розробником Android, Вам потрібно вивчити програмування Java, і саме тут цей курс може вам допомогти.

Цей курс розроблений з урахуванням новачків, ми подбали про те, щоб кожна концепція була чітко пояснена в простій для розуміння манері. Тож якщо ви новачок, не хвилюйтеся, я на 100% готовий допомогти вам досягти успіху.

чому цей КУРС?
  • це практичний курс, в якому на кожній лекції я буду писати приклад програми, щоб ви зрозуміли концепцію.
  • зрозумілі та прості пояснення
гарантія

Цей курс підтримується 30-денною гарантією повернення грошей Udemy. Якщо після проходження цього курсу ви зрозумієте, що це не для вас. Будь ласка, попросіть повернення, мені потрібні лише задоволені студенти

Для КОГО цей КУРС?
  • студенти, які хочуть почати свою кар'єру з роботи Java-розробником
  • Люди, які хочуть змінити свій шлях, щоб стати розробником Java
  • студенти, які хочуть вивчати Java академічно
ви готові почати Розробник JAVA?
Чого ти чекаєш? Натисніть кнопку "Купити зараз" і почніть курс. Побачимося всередині.

Для кого цей курс:
  • програмісти, що володіють розумним розумінням основ Java, готові підняти свої навички на новий рівень.
  • існуючі Java-програмісти, які хочуть отримати навички в шаблонах проектування, щоб перейти на більш високі посади в області програмування.
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/java-for-prolevel/

Угорі