Професія Розробник сайтів на Wordpress з нуля до профі У 2021 році створіть гарний адаптивний сайт на Wordpress, який чудово виглядає на всіх пристроях. Досвід не вимагаю
Wordpress для початківців-повне керівництво по Wordpress!
У 2021 році ніколи не було так просто створити фантастичний, чуйний веб-сайт, який чудово виглядає на комп'ютерах, планшетах та мобільних телефонах.
Ви можете вивчити Wordpress БЕЗ необхідності купувати веб-хостинг або доменне ім'я. Я покажу вам, як ви можете налаштувати все це на своєму комп'ютері за допомогою безкоштовних інструментів.
Примітка. цей курс завжди буде оновлюватися, щоб охопити останню версію WordPress. Охоплює WordPress 5.0 і більш ранні версії.
Основна мета цього курсу-навчити будь-кого, навіть початківця, як стати гуру Wordpress за кілька коротких годин без великої кількості технічного жаргону. Я гарантую, що після проходження цього курсу Ви отримаєте знання, необхідні для створення адаптивного, красивого веб-сайту з використанням останньої версії Wordpress. Ви не тільки знаєте більше 99% користувачів Wordpress, але і вам дійсно сподобається використовувати Wordpress.
про курс
Цей курс проведе вас через кожен крок від установки до готового веб-сайту. Я покажу вам, як ви можете безкоштовно встановити Wordpress на свій комп'ютер, щоб вам не доводилося платити за доменне ім'я або плату за хостинг під час проходження цього курсу. Встановивши Wordpress на свій комп'ютер, ви дізнаєтеся, як створити і запустити успішний, красивий веб-сайт з адаптивним дизайном, яким ви можете пишатися.
для кого призначений цей курс Wordpress?
Ви коли-небудь хотіли створити професійний веб-сайт, але не знали, з чого почати? Тепер ви можете. Wordpress для початківців-це повний курс для всіх, незалежно від ваших технічних здібностей. Цей курс не передбачає ніяких попередніх знань!
На початку курсу я проведу вас через налаштування Wordpress на вашому власному комп'ютері, щоб вам не потрібно було платити за веб-хостинг (або доменне ім'я), поки ви освоюєте Wordpress. Коли ви вирішите, що хочете розмістити веб-сайт в мережі, ви можете через моє плече спостерігати, як я купую доменне ім'я і хостинг і встановлюю Wordpress онлайн.
Незалежно від того, чи вирішите ви розмістити свій сайт на власному комп'ютері або на веб-хостингу, ви будете готові почати освоювати Wordpress. Ми почнемо з самого початку, увійшовши в систему, щоб озирнутися і ознайомитися з основними областями панелі інструментів.
Коли ви освоїте нові інструменти, ми розглянемо основні функції, які знадобляться вам при створенні сайту, в тому числі:
Медіа-бібліотека для управління вашими зображеннями, відео, звуковими файлами та іншими медіафайлами, якими ви хочете поділитися на своєму сайті.
Налаштування Wordpress, і я покажу вам крок за кроком, Як правильно їх налаштувати.
мова - Російська
https://privatelink.de/?https://www.udemy.com/course/wordpress-development-and-wordpress-themes/