Чому з жінками так складно?
Якщо розпитати чоловіків про жінок, то дуже мало хто буде із задоволенням розповідати про те:
- як з ними добре
- Як багато жінок було в їхньому житті
- який яскравий і солодкий секс у них кожен день
- Як легко вони спілкуються, знайомляться, фліртують, спокушають
- які душевні, близькі і теплі стосунки у них складаються...
- " з жінками складно "
- "постійно якась напруга "
- " не завжди розумію їх поведінку "
- " не виходить з ними знайомитися.... а секс взагалі тільки по великих святах! Випадковий або якщо з кимось зав'язалися тривалі стосунки "
- " вже давно сім'я. Начебто все нормально, дружину люблю, але претензії, сварки, багато обов'язків. Все як у всіх, хочеться більше щастя "
В окремому великому курсі "складні ситуації з жінками" я розповім, як це виправити.
У ньому я розбираю найскладніші особисті ситуації, відповідаю на десятки питань, з якими кожен чоловік стикається у своєму житті:
- Я не цікавий жінкам
- багато сварок, претензій в парі
- У мене не виходить зав'язати серйозні стосунки
- дівчина хоче заміж, я сумніваюся
- Не можу знайти ту єдину, яка зрозуміє і оцінить
- Не знаю, як отримати секс
- Не розумію, як поводитися з жінкою, яка подобається
- дівчина/дружина пішла, не знаю як повернути
- потрапив у ситуацію ревнощів/зради
- все набридло, хочу розлучитися, але сумніваюся
- відносини начебто нормальні, дівчину люблю, але щастя немає
- і т. д.
- заняття 1. "Чому особисті ситуації такі складні"
У першому розділі я розповім, чому у чоловіків виникають проблеми з жінками. Ви дізнаєтеся два ключових принципи, які допоможуть вам отримувати з жінками те, чого так хочеться.
- заняття 2. "Образлива пропозиція"
Друга глава буде корисна тим, у кого не виходить плавного переходу до сексу. Я розповім, як пропонувати секс, щоб це було приємно жінці, а не ображало її.
- заняття 3. "Чому не доходить до сексу"
У третій частині ми поговоримо про френдзону: чому на деяких чоловіків жінки дивляться як на друзів, а спілкування ніколи не доходить до сексу. І що робити, щоб це виправити.
- Заняття 4. "Чому жінки відмовляють"
Ситуація, коли секс трапився, а потім жінка зникла і ніяк не погоджується зустрітися знову, знайома багатьом чоловікам. З цього аудіо ви дізнаєтеся, що було не так і як не повторювати помилок.
- Заняття 5. "Чому ми весь час сваримося"
Чому на порожньому місці жінка може раптом вибухнути, влаштувати істерику; чому часто роздратована; чому ви самі часто дратуєтеся на неї і були б раді не бачити якийсь час... про ці проблеми, їх причини і шляхи виправлення розповім в п'ятому розділі.
- Заняття 6. "Вона хоче заміж"
Страшний сон чоловіка: жінка, з якою вам дуже добре і приємно раптом говорить про заміжжя... а ви до цього абсолютно не готові. Як не втратити жінку і зберегти власну свободу? Відповім в шостій частині курсу.
- Заняття 7. "Дружину люблю, а щастя немає"
Одна з найскладніших ситуацій для чоловіка: зустрів прекрасну дівчину, з якою був солодкий секс і приємне спілкування, ви одружилися. І далі опинилися в ситуації, де є сім'я, обов'язки, діти, начебто близька людина... але щастя немає. Що робити — детально розповім в окремому аудіо.
- заняття 8. "Війна статей"
Є кілька дуже популярних систем, поглядів на відносини, де чоловіки і жінки розглядаються як якісь протилежності. Часто говориться, що чоловіки з Марса, жінки — з Венери; мужики — козли, а баби — дурепи і т.д. у восьмому розділі розповім, як це псує конкретно ваше життя.
- заняття 9. "Чому я досі один"
Є чоловіки, які мають гроші, абсолютно нормальну зовнішність, розумні, при цьому у них дуже великі складнощі з жінками, не виходить тривалих відносин. У дев'ятому розділі розберемо, що з цим робити.
- заняття 10. "Секс утрьох"
Одна з найпоширеніших фантазій, причому як у жінок, так і у чоловіків — це зайнятися сексом втрьох. І в той же час, це велика заборона і багато страхів пов'язано з цим. У десятому розділі розповім як реалізувати це бажання, яких помилок варто уникати.
- заняття 11. "Дружина ревнива"
Жіночі ревнощі-це дуже складне явище. Чоловік, у якого ревнива дружина, прекрасно розуміє, що ситуація дуже неприємна і дуже складна. Як себе вести, чи є ваша вина в цій ситуації, розповім в одинадцятому аудіо.
- заняття 12. "Вона мені змінила"
Мабуть, найболючіша особиста ситуація для чоловіка. Більшість губляться і не знають як діяти. В окремому розділі розберу які є варіанти з продовженням і завершенням відносин, який варто вибрати вам.
- заняття 13. "Вона йде, що робити"
Бувають ситуації, що пара бурхливо посварилася, жінка грюкнула дверима, сказала: "Все, я так більше не можу", зібрала речі і пішла. Відхід жінки може виглядати не так, але чоловік в якийсь момент виявляє, що жінка так образилася, що відмовляється від зустрічей і контактів з ним. Коли є шанси на повернення, а коли ні, поясню в тринадцятому розділі.
- заняття 14. "Різниця у віці"
Ситуації, коли жінка сильно молодше або, навпаки, старше, дуже турбують чоловіків. Тому в окремому аудіо розповім чи нормально це, які складнощі можуть бути і як вести себе, щоб завоювати жінку.
- заняття 15. "Розлучатися чи ні"
Що призводить чоловіків до думки про розлучення; в яких ситуаціях розлучення буде правильним рішенням, а в яких ні; які кроки зробити, щоб все пройшло максимально просто і багато іншого, що стосується теми розлучення, розповім в п'ятнадцятому аудіо.
- заняття 16. "Як не потрапляти в складні ситуації"
У завершальній главі я розповім, що робити, щоб у вас всередині було розуміння того, як правильно поводитися з жінками, на що звертати увагу, щоб у вас з ними все було добре. Щоб і ви, і жінки з вами відчували те саме щастя.
https://privatelink.de/?https://arsamandi.ru/slognye-situacii-s-genschinami/