Що нового?

Придбаний [Skrebeyko] Tesoro notes Алмаз (Ольга Скребейко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1469 ГРН
Учасників: 0 з 50
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 30.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Tesoro notes-це робочі зошити, заповнені письмовими практиками, завданнями і сильними питаннями. Кожен зошит придумав автор-експерт у своїй справі. Але головний автор-це ви!

Tesoro notes алмаз допоможе знайти цінності і таланти, зрозуміти себе, побачити, яка ви людина і де ваше місце в світі.
У наборі-6 блокнотів, в кожному з яких 2 робочих зошити. Разом-12 блокнотів формату А5.

опис
Уявіть, що у вас є можливість провести цілий рік з мудрим наставником. Або відразу з дванадцятьма. Вони направляють, а ви – прислухаєтеся. Щось берете, від чогось відмовляєтеся. День за днем життя стає усвідомленіше, цілі масштабніше, а шлях до них – ясніше.

Тезоро означає "Скарб". Це і правда так, тому що кожен воркбук містить корисні техніки і практики, глибокі питання, що допомагають краще пізнати себе і розкрити сильні сторони і таланти. Робота з цими блокнотами-це цікава подорож по глибинах свого я.

чого вам хочеться прямо зараз? Досліджувати свої принципи, цінності і мрії?
З цим вам допоможе Дарина Кутузова та її воркбук "внутрішній компас". Дарина детально розповість про те, як малі (або не дуже) повсякденні дії пов'язані з нашими великими мріями. Про те, чого нам важливо слідувати у своїх вчинках, щоб ці мрії збулися. І разом ви відкриєте, які кроки зробити і чому навчитися, щоб все вийшло. Покрокова інструкція, приклади - і таблиця для заповнення на 20 днів. Простір для підведення підсумків і ще одна вправа для завершення. Системний, спокійний блокнот для глибокого опрацювання.

Пограти з призначенням?
"Призначення, як авторитетно заявляють голоси в моїй голові (а я їм безмежно довіряю), це не іменник, а дієслово, – пише Валя Габишева в воркбуці "Квест з пошуку призначення". - Базова функція, яку людина" призначена " виконувати. Спробуємо виявити її в ігровому квесті з пошуку свого призначення?"Дозвольте собі віддатися процесу, повеселитися і "відпустити віжки". І будьте готові: ваші власні відповідь вас здивують і приголомшать. Принадність практик в тому, що" вигадане назад не задумаєш", корову з котлет не відновиш. Відкриття почнуть жити своїм життям. Пограйте з життям, і вона почне загравати з вами. Після роботи з цим блокнотом у вас не залишиться шансів не знайти вашу пристрасть. Але розуму доведеться попітніти (навіть цікаво, як це виглядає).

написати інструкцію по застосуванню до себе?
До побутових приладів прописують величезні томи з чіткими вказівками про те, як поводитися з технікою. А ми з вами? Набагато більш тонкий і ніжний організм. Напишіть "інструкцію по поводженню з собою" - дізнаєтеся багато цікавого! А потім-день за днем, тиждень за тижнем, привносите пункти з неї в життя. Спробуйте протягом пари тижнів бути дбайливіше до себе. Бути до себе добрішими і дбайливіше. Це збільшить кількість любові в світі, перевірено! Анна Биковська.

Дослідити щастя?
Разом з Наташею Маркович ви поміркуєте про щастя, про вдячність, про новизну. І не тільки поміркуйте, а й почнете робити кроки до щастя в кожному дні життя. Воркбук" щастя " розділений на тижні, щотижня завдання ускладнюється (додаються нові вправи). Практики займають по 5-10 хвилин, а користь ви відчуєте відразу. Є листи для роздумів – Наташа задає теми, а ви пишете, що для вас ховається в тому чи іншому понятті.

спробувати інше планування?
Стас Грінберг приготував незвичайне завдання у воркбуці"планування як подарунок життю". А що, якщо планування-це не тільки розстановка пріоритетів, не тільки призначення часу для зустрічей? Не тільки питання управління часом? А що якщо почати помічати подарунки від життя? Вам в цьому допоможе підхід Стаса і бланки для щоденного планування і чарівні питання.

відкрити в собі вічний двигун?
Блокнот Ольги Скребейко містить забавні списки того-чого-не-треба-робити, алфавіт самодопомоги, і гру з бульбашками. Несерйозний, але дуже-дуже цінний блокнот.

відчути спокій в кожному кроці?
"У мене було 100500 справ і планів на життя, мільйон людей навколо, моє неспання починалося о 5 ранку і не закінчувалося зовсім. В один прекрасний день я раптом зрозуміла, що можна по-іншому. Що моє біляче-Колісне життя-це Рух заради руху, а не Рух заради життя. Я робила по три справи одночасно, встигала все і скрізь, мій щоденник ряснів викресленими пунктами, а "синдром проставлення галочок зроблених справ" цвів пишним цвітом. Я була успішна, але чи була я спокійна і щаслива?"Знайома історія? Якщо так, то цей блокнот "спокій в кожному кроці" - для вас. Автор його-Олена Одувашкіна, мотиватор, натхненник. Веде тренінги з саморозвитку, несе позитив в маси і видає кожному пігулку оптимізму.

написати путівник по собі?
Цей блокнот стане путівником по всьому самому доброму, світлому і теплому в вас. Писати про себе – це можливість "зберегтися", як в комп'ютерній грі. Щоб у важкі часи можна було повернутися в ту точку, де все було добре і зрозуміло, і побачити, як багато в вас любові і мудрості. Автор блокнота" Напиши себе " – Марина Гіллер.

Навчитися любити відмови?
Вищий рівень духовного айкідо-вміння дякувати за відмови. Як отримувати відмови - і не втрачати віру в себе і свої справи? Як перетворити процес отримання відмов в гру,в виклик? Як перестати бути перфекціоністом, про який ніхто не знає, тому що його проект неідеальний? Як бути сміливіше і починати тут і зараз? Ось про що блокнот"спробуй відмовся". Автор – Варя Лялягина, консультант, тренер, блогер, журналіст. Автор блогу"будинок, в який хочеться приходити". Керівник проекту Start Blog Up та студії для творчих підприємців.

Гарненько запланувати рік?
Тоді беріть "Об'ємне бачення". Цей блокнот допоможе усвідомити, привести у взаємодію і об'єднати в загальну картину всі мрії, цілі та очікування. Завершивши роботу зі створення Об'ємного бачення, ви будете бачити і відчувати свій шлях яскравіше і точніше. Ви будете впевнені в тому, що не пропустили нічого важливого і робите саме те, що хочете. І звільніть свідомість для впевненого і активного дії. Автор-Віталій Колесник, ведучий програм з особистого розвитку.

Почати радіти понеділках?
Чи можна любити свою роботу? Відчувати себе щасливим і не перевантаженим? Завдання "Блокнота для трудоголіків і правильних людей" — стати першою сходинкою на вашому шляху від гіперответственного завантаженого трудоголіка до щасливого професіонала. Навчити вас робити короткі паузи в самовідданому обертанні колеса, а також включати себе в своє щільне розклад. Автор блокнота-Олена Резанова, консультант з самореалізації та стратегій кар'єри для дорослих професіоналів. Автор проекту " Life is Now "і книги-бестселера"ніколи-небудь".

звернути увагу на тіло?
Воркбук "Храм душі" наповнений маленькими секретами, які допоможуть подружитися з тілом, полюбити його і почати отримувати від нього масу енергії, обдаровуючи його вдячністю. "Ти - це не тіло, у якого є душа. Ти-це душа, у якої є тіло", - пише Зап і додає: "жити в гармонії тіла, розуму і душі — ось чому насправді ми будемо вчитися!"Загадкова, пластична, вільна Зап-лайф-коуч, блогер, мандрівниця і мама, ведуча тренінгів про жіночність і сексуальність. Вона знає про тіло все.
https://privatelink.de/?https://skrebeyko.ru/shop/tesoro-notes/tesoro-notes-almaz/

Угорі