цей тренінг побудований тільки на самостійних практичних вправах. Ви легко можете перевірити силу і результат цих вправ і технік, якщо почнете практикуватися хоча бути по п'ять хвилин в день (!). Вся практика, яка дана тут, успішно розроблена і відпрацьована мною особисто і автоматично вже застосовується в житті на автоматі. У мене тепер немає питання "що сказати" або твердження "Я не знаю, що сказати". Це питання і твердження я закрив раз і назавжди за один місяць практики по п'ять-десять хвилин в день!
Тут немає теорії або наукового пояснення та іншої води, яку деякі автори спеціально додають тому тренінг раптово закінчився, а клієнти гроші заплатили і чимось треба заповнити ще 80% часу.
Тільки практика, тільки хардкор і лайт і медіум теж є
Які проблеми вирішує тренінг
ось короткий список проблем, який вирішує цей тренінг
А ще цей тренінг для:
Тут немає теорії або наукового пояснення та іншої води, яку деякі автори спеціально додають тому тренінг раптово закінчився, а клієнти гроші заплатили і чимось треба заповнити ще 80% часу.
Тільки практика, тільки хардкор і лайт і медіум теж є
Які проблеми вирішує тренінг
- Я не знаю, що сказати, про що говорити
- я сам по собі людина не балакучий
- не люблю говорити тости, я весь час гублюся
- на співбесіді задають іноді каверзні питання, і я не знаю, що сказати
ось короткий список проблем, який вирішує цей тренінг
- Я не знаю, що сказати на зустрічах з новими людьми (на побаченнях, на вечірках)
- я мало спілкуюся, у мене немає навички спілкування, я хочу навчиться спілкуватися
- я виступаю перед групою людей (на навчанні на роботі) і іноді гублюся і мені здається це сон і я голий
- на співбесідах не знаю, як відповідати на питання і що говорити
- тости на святах я уникаю і ховаюся в цей момент в туалеті
- На моїх лекціях, презентаціях, тренінгах немає драйву, люди сплять або хотілося б побільше додати енергії
- я інтроверт і у мене є деякі проблеми зі спілкуванням
- я екстраверт і у мене немає проблем зі спілкуванням, але мене ніхто не слухає
А ще цей тренінг для:
- Ораторів, які продовжують розвиватися
- Для тренерів, наставників, викладачів, вчителів, які навчають
- Для керівників, які хочуть стати професіоналами у веденні підлеглих
- Для мам і тат, які хочуть бути хорошими оповідачами для своїх дітей
- Для людей, які весь час щось презентують
- Для людей, які хочуть розвинути свій навик спілкування