опис:
Оригінальні авторські завдання і квести для кращого розуміння своїх емоцій і розвитку навички взаємодії з ними. Менше слів-більше практики, в кращих традиціях серії"чому не вчать в школі"!
Допоможуть розібратися в соромі, злості і смутку, страхах і тривогах, заздрості, нудьзі і ліні. Прожити провину і образу, знайти в собі гордість, любов і щастя. Навчать усвідомленості та емоційної стійкості. Відкриють двері в твій власний внутрішній світ і світ емоцій інших людей.
Відмінне доповнення до книги " я відчуваю ... що? Гід по емоційному інтелекту в інфографіці "із серії"чому не вчать в школі".
Питання і теми, які увійшли в робочий зошит "Я відчуваю... Що?":
Оригінальні авторські завдання і квести для кращого розуміння своїх емоцій і розвитку навички взаємодії з ними. Менше слів-більше практики, в кращих традиціях серії"чому не вчать в школі"!
Допоможуть розібратися в соромі, злості і смутку, страхах і тривогах, заздрості, нудьзі і ліні. Прожити провину і образу, знайти в собі гордість, любов і щастя. Навчать усвідомленості та емоційної стійкості. Відкриють двері в твій власний внутрішній світ і світ емоцій інших людей.
Відмінне доповнення до книги " я відчуваю ... що? Гід по емоційному інтелекту в інфографіці "із серії"чому не вчать в школі".
Питання і теми, які увійшли в робочий зошит "Я відчуваю... Що?":
- що і чому я відчуваю. І навіщо мені потрібні емоції і почуття?
- сором. Як спілкуватися і набути впевненості?
- щастя. Де знайти і як не втратити?
- злість. Чи маю я право злитися і як це робити конструктивно?
- тривога і страх. Від них користь чи шкода? Мені бігти чи боротися?
- гордість і самоповага. Чи відчуваю я їх?
- Вина. Як попросити вибачення і стати краще?
- образа. Носити в собі або відпустити?
- симпатія і любов. Як правильно любити?
- заздрість. Чи можна перетворити її на натхнення?
- нудьга, лінь і інтерес. Як використовувати нудьгу і лінь з користю?
- смуток. Що робити, якщо в житті не все відбувається так, як хочеться?
- Емпатія. Як навчитися співчуттю і розумінню?
- я відчуваю ... що робити?
https://privatelink.de/?https://www.ozon.ru/product/rabota-s-emotsiyami-100-tehnik-rabochaya-tetrad-ya-chuvstvuyu-chto-iz-serii-chemu-ne-uchat-v-shkole-344191765