дорогі друзі, Добрий день!
Публікую велику творчу новину.
Трохи хвилююче.
Я створила новий закритий Клуб, який називається " солодка вата. Море".
Це такий проект-навчальний курс, в якому я розповідаю про ватяну іграшку і показую весь процес створення тих героїв, які на фото.
Їх 5:
Як це відбувається:
Мною підготовлені відео-ролики, в яких я детально і поетапно розповідаю і показую весь процес.
Простіше кажучи, під камерою в моїх руках з'являються такі ватяні іграшки як на фото. Всі відео будуть опубліковані послідовно по кожному герою з самого початку і до останнього мазка Тонування.
Що важливо!
Як пройде Курс:
* Формат-відео.
Невеликі, по 5-10 хвилин, в хорошій якості, докладні, з моїми коментарями кожної дії.
Приєднуйтесь, ми із задоволенням разом попрацюємо.
Попередні сезони "солодкої вати" по звірам і птахам успішно пройшли більше 1000 чоловік і я намагаюся врахувати весь свій досвід і зробити навчання максимально зручним!
Публікую велику творчу новину.
Трохи хвилююче.
Я створила новий закритий Клуб, який називається " солодка вата. Море".
Це такий проект-навчальний курс, в якому я розповідаю про ватяну іграшку і показую весь процес створення тих героїв, які на фото.
Їх 5:
- Морський Котик,
- Кіт Кашалот,
- Синій Кит,
- Сім'я пінгвінів,
- Полярний Ведмедик.
Як це відбувається:
Мною підготовлені відео-ролики, в яких я детально і поетапно розповідаю і показую весь процес.
Простіше кажучи, під камерою в моїх руках з'являються такі ватяні іграшки як на фото. Всі відео будуть опубліковані послідовно по кожному герою з самого початку і до останнього мазка Тонування.
Що важливо!
- Як показує практика, з цим процесом відмінно справляються новачки.
- Всі матеріали доступні і відносно недорогі (вата, дріт, крохмаль і масляні фарби).
- Процес роботи захоплюючий, швидкий, творчий і більше того - необмежений. Освоївши техніку можна створити будь-якого звіра, птицю або фігурку.
- Як автор і творець курсу, я користуюся виключно своїми прийомами роботи, я ні де не навчалася ватній іграшці. Весь процес-це мій досвід і бачення.
Як пройде Курс:
* Формат-відео.
Невеликі, по 5-10 хвилин, в хорошій якості, докладні, з моїми коментарями кожної дії.
Приєднуйтесь, ми із задоволенням разом попрацюємо.
Попередні сезони "солодкої вати" по звірам і птахам успішно пройшли більше 1000 чоловік і я намагаюся врахувати весь свій досвід і зробити навчання максимально зручним!
https://privatelink.de/?https://vk.com/suranova_natalya?w=wall-211544894_187