біодинаміка — рух життя в тілі.
Усередині кожного живого організму є тілесне вільний і гармонійний біодинамічний рух – є життя, здоров'я і міцний імунітет.
Індивідуальна вільна і гармонійна біодинаміка тіла має:
- колосальну цінність і необмежений ресурс для здоров'я,
- є показником здоров'я, сильного імунітету і довголіття,
- є показником здорової і активної роботи всього організму в цілому,
- є показником фізичної активності і витривалості,
- є гарантією довгої і здорової активності мозку,
- є основою для здорового сексуального та репродуктивного життя людини,
- є основою для розвитку особистості, успішного цілепокладання і реалізованості.
авторська біодинаміка Н.Лоскутової - це спосіб самооздоровлення і зміцнення імунних ресурсів людського, який відрізняється від всіх оздоровчих і тілесних практик, як в технічній, так і методичній частині.
індивідуальні біодинамічні вправи за методом Н. Лоскутової – це робота з собою не вимагає участі і супроводу фахівця.
у біодинаміці не передбачено абсолютно ніяких маніпуляцій - тільки проходження за індивідуальними біодинамічними ритмами і динамікою свого тіла.
У методу немає ніяких протипоказань вікових обмежень.
вебінар " Теорія і основа біодинаміки тіла. Базові вправи " - це унікальний авторський курс, що поєднує теоретичні, базові знання і поняття про біодинаміку, а також основні вправи для самодіагностики і відновлення основних видів вашого дихання.
у програмі вебінару:
- Історія виникнення і розвитку біодинаміки.
- Що включає в себе поняття - біодинаміка тіла людини.
- Основні причини порушення індивідуальної біодинаміки людини.
- Особливості авторського підходу Н. Л. Лоскутової
- Наслідки порушення біодинаміки тіла.
- Значення макро і мікрорухів в тілі людини
- "М'язовий панцир"
- Способи профілактики і відновлення гармонійних біодинамічних процесів.
- Базові авторські вправи.
- Виконання вправ і аналіз результатів.
- Відповіді на питання.
Індивідуальна біодинаміка за методом надії Лоскутової не вимагає особливих умов для практики і займає не більше 15 хвилин в день.
https://privatelink.de/?http://www.method-loskutova.center/obuchenie/vebinary/platnye/biodinamika/teoriya/