Таро — це не ворожіння і не чорна магія, а інструмент пізнання себе і своєї здатності створювати життя усвідомлено. Це компас, який допомагає орієнтуватися у зовнішніх подіях та бачити прямий зв'язок між ними та способом нашого мислення.
цей курс-більше, ніж база!
Я люблю конкретику і користь! Тому цей курс закладка серйозного фундаменту читання таро з упором на практику в кожному уроці!
навіщо вивчати таро?
Старт 22.08.2022
ви отримаєте: матеріали Онлайн курсу- всі уроки у вигляді відео-матеріалу
- додаткові професійні модулі
- детальні конспекти
- Телеграм-канал з матеріалами і дод. матеріалами (інформаційні матеріали)
- тести після кожного уроку для самоперевірки
цей курс-більше, ніж база!
Я люблю конкретику і користь! Тому цей курс закладка серйозного фундаменту читання таро з упором на практику в кожному уроці!
- Навчіться читати розклади на людській мові без "польотів" в шизотерики!
- отримайте інтенсивну програму, яка дасть базу таро. Ви зможете читати розклади на більшості колод на базі Уйета!
- відпрацюєте більше 25 розкладів, які допоможуть отримати відповіді на питання по грошах, відносинам, духовному зростанню і т. д.
- до вас звертатимуться рідні, друзі та клієнти! І, звичайно, таро буде вам допомагати відповідати на ваші особисті питання.
- багато практики, завдань на читання карт! Курс з упором на практику вже після першого уроку! Ніякої довгої теорії!
- вивчіть колоду таро Уейта і її символіку, секрети арканов. Зрозумієте кожну карту на всіх рівнях і аспектах.
карти Таро - багатогранна система, яку можна розглядати в контексті передбачень, філософії, культури, містики, психології.
Але грань, яка мене надихає найбільше - це магічні можливості, що відкриваються картами.
Ми можемо використовувати енергетику Таро, кожного аркана окремо і системи цілком, і це дозволяє працювати з полем і свідомістю, гармонізувати стан душі і тіла.
Аркани Таро можуть бути використані в практиці створення талісманів і амулетів, в програмуванні цілей і досягненні бажаного.
Карти дають доступ до матриці подій, дозволяють досліджувати і трансформувати їх перебіг і результат.
На курсі Ви дізнаєтеся про можливості Таро в світі магії, покажу техніки, що дозволяють їх реалізувати і передам авторський розклад з методом магічної корекції.
Я вважаю карти Таро психологічним інструментом допомоги людям у складній життєвій ситуації.
Цей підхід я передаю своїм учням і розвиваю спільноту професійних провідників до щастя.
За багаторічну практику мені вдалося розробити унікальну методику прочитання карт Таро, а також безліч авторських розкладів, які допомагають мені зробити точний аналіз і прогноз події.
Завдяки цьому підходу я вмію складати стратегію змін життя клієнтів на краще, а також швидко і ефективно досягати бажаного.
Але грань, яка мене надихає найбільше - це магічні можливості, що відкриваються картами.
Ми можемо використовувати енергетику Таро, кожного аркана окремо і системи цілком, і це дозволяє працювати з полем і свідомістю, гармонізувати стан душі і тіла.
Аркани Таро можуть бути використані в практиці створення талісманів і амулетів, в програмуванні цілей і досягненні бажаного.
Карти дають доступ до матриці подій, дозволяють досліджувати і трансформувати їх перебіг і результат.
На курсі Ви дізнаєтеся про можливості Таро в світі магії, покажу техніки, що дозволяють їх реалізувати і передам авторський розклад з методом магічної корекції.
Я вважаю карти Таро психологічним інструментом допомоги людям у складній життєвій ситуації.
Цей підхід я передаю своїм учням і розвиваю спільноту професійних провідників до щастя.
За багаторічну практику мені вдалося розробити унікальну методику прочитання карт Таро, а також безліч авторських розкладів, які допомагають мені зробити точний аналіз і прогноз події.
Завдяки цьому підходу я вмію складати стратегію змін життя клієнтів на краще, а також швидко і ефективно досягати бажаного.
- дізнаєтеся про ваше життя, долю, ситуації та ставлення до вас оточуючих
- будете знати, що вас чекає попереду і зможете це змінити, або максимально пом'якшити
- зможете вибрати найбільш правильний і успішний для себе варіант вирішення будь-якої задачі
- У будь-який момент, де б не знаходилися, зможете отримати відповіді на свої питання
- діагностувати і сприймати будь-яку ситуацію більш об'єктивно
- виявляти причинно-наслідкові зв'язки
- знати своє справжнє ставлення і здібності в будь-якому питанні (робота, кар'єра, особисте життя, взаємини, духовний розвиток, призначення)
- бачити глибинні приховані сценарії і зв'язки у взаєминах з іншими людьми, емоційні стани інших людей
- розуміти, на чому ґрунтуються відносини, в чому їх потенціал
- розбиратися в психотипах людей, а також визначити свій психотип, властиві йому реакції і поведінку, вивчити свої сильні і слабкі сторони і прагнути використовувати їх на благо
- дивитися тенденції і динаміку розвитку ситуації, прогнозувати і вибирати найбільш кращий для себе варіант
- підбирати варіанти і дати для важливих подій
- приймати зважені рішення в ситуаціях складного вибору
- досліджувати і розуміти свій внутрішній світ і причини своїх вчинків, виборів, переваг
- виявляти свої потреби і розвивати усвідомленість
- аналітично мислити і задавати якісні за смисловим змістом питання
- знаходити відповіді на питання самопізнання і самореалізації, а також і на питання побутового характеру
- впливати на себе за допомогою здатності даної колоди, надавати трансформаційний вплив на людину
- робити кроки в потрібному напрямку, керуючись порадами Таро і багато іншого
Старт 22.08.2022
https://privatelink.de/?https://soul-alchemy.ru/