Нумерологія грошей. Навчання з консультування грошових карт. Видається сертифікат, після якого ви зможете вести консультації.
що ми будемо вивчати на курсі Soul Money?
Особиста програма багатства
Свого роду-це бізнес-план. Я не даю список професій, де людина може більше заробити, це абсолютно позбавлене сенсу, Я даю напрямки, які допоможуть, тому що в першу чергу важливі якості, які включає в себе програма багатства.
Карта персональних рівнів
Ми складаємо карту рівнів, від фізики до психіки. Це про наш темперамент, про темп наших дій. Це про нашу індивідуальність на чотирьох рівнях. На цій карті ми знаходимо точки зростання та точки спаду. Карта дає можливість розгледіти свої поведінкові сценарії в плані грошей.
Фортуна вашого життєвого шляху
Програма фортуни-це ті зачіпки, за якими ми можемо сконцентрувати свою увагу на тому, що дасть результат.
Там же ви дізнаєтеся про Символи – нагадування своєї грошової фортуни, які потрібно використовувати для залучення в своє життя удачі.
грошова маніфестація
Грошова маніфестація-це ключ до підсвідомості, який відкриває ваші двері в інший світ.
Для кожної персональної програми багатства буде своя маніфестація на відкриття доріг в грошову карту.
Без сумніву можу сказати, що одна тільки маніфестація коштує набагато більше. Я гарантую, що вам сподобається.
Грошовий цикл
Одним з головних моментів програми багатства - це саме розуміння свого циклу, часу, який ви проживаєте прямо зараз. Не плутати з програмою року! Це окрема карта, яка розповість, що ви пропустили, підкаже, куди саме направити свою увагу, щоб заробляти більше.
Майстер-клас
Майстер-клас з розбору грошової карти. Я розберу варіант карти, де покажу, як складаю карту, як погоджую показники, в якому вигляді я віддаю письмову карту.
Марина Чернова, засновник Rehab Philosophy. Це філософія красивого і щасливого життя, через реабілітацію своїх почуттів. Я Сертифікований фахівець з родових програм, медитацій, сімейних відносин. Консультую з питань життєвого шляху, розробила метод Консультування з використанням нової нумерології, без езотерики. Academy Rehab Philosophy має 2 напрямки. Школа Консультування з питань життєвого шляху та школу провідних курсів за системою Rehab Philosophy.
https://privatelink.de/?https://chernovatime.ru/obuchenie