Що нового?

Придбаний [Сохомба] Продукт мільйон. Пакет "Свій бізнес. Лайт" (Михайло Уколов, Аліна Уколова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 7317 ГРН
Учасників: 0 з 102
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 74.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Пакет "свій бізнес. Лайт"! 8 модулів, 44 уроки (17 годин відео)
Ми дамо вам тільки ту інформацію і тільки ту практику і кейси, які реально застосовні на ринку, і в яких автори брали участь: або в якості підприємця, або в якості консультанта.

Бізнес на 90% складається з 2х основних частин: продукт і продажу. Вгадати з продуктом (зловити хвилю) для починаючого підприємця – велика удача. Найчастіше у тих, у кого це виходить – виходить випадково. Курс навчить робити такі продукти системно, а не в режимі "пощастить – не пощастить".
Управління продуктом-базова функція підприємця. Навіть геніальні продажі не змусять повернутися до вас клієнта, якщо його очікування від вашого продукту не виправдалися. У той же час якісно упакована і вивірена продуктова лінійка здатна підняти продажі і збільшити рентабельність в 2-4 рази без додаткових вкладень в продажі і маркетинг.
Отримайте за $300—$3000 знання, навички та супровід підприємців, компанії яких заробили більше $1млрд. аналогічні знання, при цьому не адаптовані для малого бізнесу і розтягнуті на 2 роки, коштують $60.000-120.000.

Для кого

• Хочу стати підприємцем.
    • виберете і створите продукт, яким вам буде легко займатися і який потрібен ринку
    • складіть бізнес-план, щоб робити тільки те, що потрібно
    • зробите упаковку, яка підніме цінність вашого продукту
  • Хочу прокачати свій продукт
    • Відкоригуєте продукт до стану, щоб ЦА вила в захваті
    • Максимально адаптуєте продукт під сучасні тренди
    • зробите упаковку, яка підніме цінність вашого продукту
    • впровадьте управління асортиментом, яке підніме середній чек і збільшить обороти

програма курсу

https://soho.mba/course/product

Останнє редагування модератором:

diva

Member
доброго вечора. я можу вже викупити цей курс. дайте дані для попвнення гаманця на сайті.

Квітка

Модератор
Команда форуму
ні, у мене не має. я думала у вас є, написано що придбаний. я хочу купить

Угорі