Що нового?

Придбаний Спа-Клуб (Софія Ванєєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4412 ГРН
Учасників: 1 з 32
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 143.4 ГРН
3%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Що таке Спа-Клуб?

Всі мої вебінари/інтенсиви, зібрані в одному місці. Те, чим я живу сама ,і те, що допомагає мені жити добре!
Міні-техніки опрацювання до кожного відео
Медитації терапії для самопроробок
Раз на місяць: групова опрацювання в різних техніках

НОВИЙ ВИТОК В ДОХОДІ! Як?
  • почнемо, як завжди, з метафори: всі чайки літають. Це факт. Однак, все чайки діляться на два типи:
  • перші літають для того, щоб добути сирі шматки хліба, які кидають проходять повз туристи.
  • а другі літають, бо хочуть літати.
  • також і люди. Хтось літає заради папірців (маю на увазі гроші), а хтось літає, бо любить літати.
як вам здається, хто з цих людей:
А)більше заробляє?
Б) відчуває смак життя?
Відповідь очевидна

Я аналізувала себе і свій дохід. і зрозуміла, що сой дохід найбільший там, де я КАЙФУЮ від процесу. Де я" роботу " не відчуваю роботою. Де я займаюся тим, чим я б завжди б і займалася !!!
Розмірковуючи про це, я вкотре відчула, що більше всього на світі я люблю читати, структурувати інформацію і писати конспекти в своїй ніші (психологія).
Здавалося б, як це монетизувати? І я вирішила створити клуб (Я ж все одно це роблю). А раптом хтось зацікавиться ?! Якого було моє здивування, коли в клуб записалися вже більше 50 осіб! Виходить, ЛЮДЯМ теж це потрібно! "Як круто" - подумала я. і оплати сипалися на мене одна за одною.
Ось що означає Літати заради польоту.

У Клубі 12 листопада я проведу групову опрацювання через метафоричні карти на тему "я і мої гроші". Якраз на ній ви побачите себе. Ніякого ДОСТІГАТОРСТВА великі гроші приходять тільки на Вашу ПРИРОДУ і вашу автентичність. З цим ми і попрацюємо!
приклад контенту в клубі:
перший ДЕНЬ: у цьому дні я зібрала ВЕСЬ свій досвід, всі свої опрацювання і техніки по роботі з грошовими БЛОКАМИ; це історія про все і відразу в одному місці.
Для того, щоб інтенсивно дав плоди, необхідно дивитися його ОДНИМ ДНЕМ,

виконуючи все-все практичні (!) ЗАВДАННЯ.
1.Як влаштована психіка
2.Що з точки зору психіки впливає на наш дохід -
3.Процеси обороту грошей-прихід, збереження, витрата. Грошові блоки на кожному з етапів.
4.ЗаданиеNo1: точкаА-точкаБ.
5.Завданняno2: дослідження сценарію життя
6.ЗаданиеNo3: опрацювання грошового блоку
7.Грошові типи особистості (тест)
8.Топ-13 негативних грошових установок
9.ЗаданиеNo4: опрацювання 13 негативних установок
10.ЗаданиеNo5: грамотна постановка фінансової мети
11.Завданняno6: ключові дії
12.Рішення дорослого, пов'язані з грошима
13.Завданняno7: пробудження внутрішньої дитини

опрацювання листопада:
  • групове опрацювання