Що нового?

Придбаний Спеціаліст з реклами в Facebook і Instagram 6.0. Тариф-Теоретик (Юрій Поляков)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1765 ГРН
Учасників: 0 з 25
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 73.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
Якби вашому проекту не потрібні були клієнти, то ви не опинилися б зараз на даній сторінці.
Клієнти потрібні будь - яким проектам-онлайновим або офлайновим, мережевим або інформаційним, інтернет-магазинам і сервісам, тим, хто продає послуги і тим, хто просуває партнерки...
Вам також потрібні клієнти.
І мені потрібні клієнти.
Без клієнтів не буває бізнесу.
Вірніше, бізнес - то може і бути, а ось доходів він приносити не буде.
У перший рік зливається не менше 90% стартапів з різних причин. Нестача або повна відсутність клієнтів, в тому числі.
Ось, що я помітив - люди, охоплені синдромом надцінної ідеї зазвичай вважають, що у них і так будуть купувати, тому що вони унікальні і товар їх безцінний. І навпаки, люди, які рухають якусь посередність намагаються впроваджувати найскладніші і дорогі методи реклами.
Бідолахи...
Чим більше клієнтів, тим більше ваш прибуток - проста і зрозуміла істина.
А що якщо я скажу, що від потужного потоку трафіку вас відділяє всього пара кліків, за допомогою яких ви налаштуєте рекламу на Facebook?

Кому 100% варто брати участь у тренінгу?
Всім, хто хоче освоїти Facebook і Instagram, як інструмент для бізнесу і пристойно на цьому заробляти

Новачкам, які не хочуть піти з бізнесу в перші 2-6 місяців
через брак клієнтів

Досвідченим бізнесменам, які хочуть значно збільшити потік клієнтів у свій бізнес

Гуру, які бажають збільшити вартість своїх послуг за рахунок Facebook і Instagram-маркетингу

Малому/середньому бізнесу, якому потрібен новий і постійний потік клієнтів і продажів

Будь-якому бізнесу, якому потрібен Бренд і впізнаваність в середовищі існування потенційних клієнтів

Бонуси
Бонус № 1
Adobe Photoshop
для початківців фахівців з реклами

Бонус № 2
Як заробляти в Інтернеті за допомогою соцмереж

Угорі