це ж треба було тоді таке ляпнути!
Як можна було так зганьбитися!
Якби я тоді не..., зараз би не довелося ...
А що він(а) про мене подумав (а)? Напевно, вирішив (а), що я...
А може, треба було вчинити інакше?..
Як він тільки міг?..
Зізнавайтеся, як часто ночами ви лежите в ліжку без сну, прокручуючи в голові історії всіх своїх провалів, невірних виборів, не сказаних вчасно слів, зроблених помилок?.. Або посеред білого дня виявляєте себе пережовують одну і ту ж розумову жуйку – наприклад, зі смаком нанесених вам образ ? Задоволення від цього процесу ніякого, але і виплюнути теж не виходить.
А найнеприємніше у всьому цьому те, що подібні думки не дають нам рухатися вперед, залишаючи минуле там, де йому і належить бути – в минулому. Ми вже й кроку ступити не можемо, щоб не почути осуд і осуд від внутрішнього критика або застереження – від того, хто занадто багато тривожиться і пам'ятає всі ті випадки, коли ми сіли в калюжу.
Як від усієї цієї похмурої компанії позбутися? Це ми з вами і обговоримо 21 серпня о 19:30 (за московським часом) на зустрічі Спи спокійно: позбавляємося від розумової жуйки .
Приєднуйтесь, якщо:
Як можна було так зганьбитися!
Якби я тоді не..., зараз би не довелося ...
А що він(а) про мене подумав (а)? Напевно, вирішив (а), що я...
А може, треба було вчинити інакше?..
Як він тільки міг?..
Зізнавайтеся, як часто ночами ви лежите в ліжку без сну, прокручуючи в голові історії всіх своїх провалів, невірних виборів, не сказаних вчасно слів, зроблених помилок?.. Або посеред білого дня виявляєте себе пережовують одну і ту ж розумову жуйку – наприклад, зі смаком нанесених вам образ ? Задоволення від цього процесу ніякого, але і виплюнути теж не виходить.
А найнеприємніше у всьому цьому те, що подібні думки не дають нам рухатися вперед, залишаючи минуле там, де йому і належить бути – в минулому. Ми вже й кроку ступити не можемо, щоб не почути осуд і осуд від внутрішнього критика або застереження – від того, хто занадто багато тривожиться і пам'ятає всі ті випадки, коли ми сіли в калюжу.
Як від усієї цієї похмурої компанії позбутися? Це ми з вами і обговоримо 21 серпня о 19:30 (за московським часом) на зустрічі Спи спокійно: позбавляємося від розумової жуйки .
Приєднуйтесь, якщо:
- Нав'язливі думки не дають вам спокою.
- Ви втомилися потрапляти в одні і ті ж пастки.
- Ви мрієте звільнитися від усіх цих зайвих роздумів і зажити по-новому – радісно і щасливо.
- Ви хочете навчитися швидко відходити навіть від найнеприємніших ситуацій.
https://privatelink.de/?https://labkovskiy.ru/event/publichnaya-onlajn-konsultatsiya-spi-spokojno-izbavlyaemsya-ot-myslitelnoj-zhvachki-21-08-2022/