спільнота для Вас, якщо ви:
Шукайте ефективні інструменти для підтримки здорового способу життя
Замислюєтеся про своє здоров'я і його поліпшення
Хочете жити якісно і з задоволенням
Мрієте зберегти молодість тіла на довгі роки
Розумієте, що найкраща інвестиція-це інвестиція в своє здоров'я
⠀
Ефір " як правильно розшифровувати загальний аналіз крові. Формені елементи крові. Їх функції. Зміни показників при патології "і оздоровча практика"як підготуватися до здачі аналізу крові"
⠀
Ефір " залізодефіцитна анемія. Зворотна сторона заліза. Умови для корекція стану "та практика"нутрицевтична корекція залізодефіциту"
⠀
Ефір " Біоімпедансне дослідження складу тіла. Розширені можливості цього методу діагностики "і практика"Методика проведення тесту для отримання максимально коректних результатів"
⠀
Ефір " Холестерин. Користь. Участь холестерину в біохімічних процесах в організмі" і практика "огляд основних показників ліпідограми"
⠀
Бонус з квітневого співтовариства!
Ефір " Гістамін. Клініка і діагностика гистаминоза. Ознаки харчової непереносимості. Огляд нутрицевтиків, ефективних щодо високого рівня гістаміну "і практика"антигістамінна дієта"
Тариф Базовий
4 тематичних ефіру з відповідями на питання від Каті Янг і запрошених фахівців
4 оздоровчі практики
Шукайте ефективні інструменти для підтримки здорового способу життя
Замислюєтеся про своє здоров'я і його поліпшення
Хочете жити якісно і з задоволенням
Мрієте зберегти молодість тіла на довгі роки
Розумієте, що найкраща інвестиція-це інвестиція в своє здоров'я
⠀
Ефір " як правильно розшифровувати загальний аналіз крові. Формені елементи крові. Їх функції. Зміни показників при патології "і оздоровча практика"як підготуватися до здачі аналізу крові"
⠀
Ефір " залізодефіцитна анемія. Зворотна сторона заліза. Умови для корекція стану "та практика"нутрицевтична корекція залізодефіциту"
⠀
Ефір " Біоімпедансне дослідження складу тіла. Розширені можливості цього методу діагностики "і практика"Методика проведення тесту для отримання максимально коректних результатів"
⠀
Ефір " Холестерин. Користь. Участь холестерину в біохімічних процесах в організмі" і практика "огляд основних показників ліпідограми"
⠀
Бонус з квітневого співтовариства!
Ефір " Гістамін. Клініка і діагностика гистаминоза. Ознаки харчової непереносимості. Огляд нутрицевтиків, ефективних щодо високого рівня гістаміну "і практика"антигістамінна дієта"
Тариф Базовий
4 тематичних ефіру з відповідями на питання від Каті Янг і запрошених фахівців
4 оздоровчі практики
https://privatelink.de/?https://wowcourseyoung.ru/community?utm_source=rassilka&utm_medium=april&utm_campaign=rassilka_april&gcmes=11709111986&gcmlg=4196889