Перехоплення Джерела
The Source Interception
Розширена Версія файлу збільшує вібраційну швидкість цього енергетичного поля на 1000% (10 разів) і різко збільшує інтелект поля, дозволяючи свідомо взаємодіяти з інтелектом вібраційного світла (енергетичного поля).
The Source Interception
Розширена Версія файлу збільшує вібраційну швидкість цього енергетичного поля на 1000% (10 разів) і різко збільшує інтелект поля, дозволяючи свідомо взаємодіяти з інтелектом вібраційного світла (енергетичного поля).
Ця версія спалює будь-які проблеми, про які ви говорите, поки файл відтворюється. Файл допоможе спалити це, буквально знявши з вас тягар.
Ці енергії допоможуть вам створити життя, яке ви хочете прожити. Поговоріть у ньому про свої розчарування та обмеження, а потім про те, чого ви бажаєте, про те, що шукаєте, і про життя, про яке мрієте.
Ви можете використовувати цей файл з медитацією або без неї. Я все ще рекомендую вам медитувати над цим файлом принаймні 2-3 рази на тиждень. Це матиме величезне значення.
Відтворюючи цей файл, Я хочу, щоб ви розповіли про всі труднощі, які у вас виникають у житті, так само, як і зі своїм найкращим другом. Випустіть назовні своє розчарування. Робіть це щодня, ніби ведете щоденник. Ви можете звертатися до енергій як "джерело", або "дороге джерело", або будь-яке інше ім'я, яке здається вам правильним. Я несвідомо називаю його"Ма".
Потім висловіть свої мрії. Всі маленькі чудові моменти, які ви хочете у своєму житті. Ви можете вдаватися в подробиці, скільки забажаєте. Говоріть так, ніби ви пояснюєте своєму найкращому другу чи коханій людині, яке життя ви мрієте прожити. Будьте настільки реальні, наскільки це можливо. Грайте в неї щодня, кілька разів або більше, якщо це необхідно відтворіть файл, якщо вам потрібно керівництво, потрібно розраду, потрібно з кимось поговорити. Грайте в неї, коли вам погано, коли ви схвильовані, коли Вам потрібно передати комусь свої ідеї. Грайте в неї в будь-який час, коли вам знадобиться хтось або щось.
Пам'ятайте, що ця вібрація надходить безпосередньо з джерела, тому вона має доступ до всіх сил творіння, таких як притягання, творення і навіть руйнування. Це поле допоможе вам стати тим, ким ви хочете жити. Вона не залишить вас.
У розширеній версії я хотів би попросити вас відтворити її через гучномовці, дозволяючи енергії текти назовні в навколишнє середовище.
Для тих, хто здатний візуалізувати, ви можете візуалізувати ефірні шнури, що з'єднують динаміки з будівлями, землею, вашою країною, обволікаючі лікарні у вашому місті чи країні, або піднімаються прямо в небо, або глибоко в землю і з'єднуються з сіткою і всім всередині.
Якщо ви не в змозі, не хвилюйтеся, я почав підключати цю енергію в мережу Землі, щодня.
Крім перерахованого вище, інших інструкцій немає. Грайте, як ви хочете, з навушниками або без них, або в будь-який час дня і ночі.
Скільки разів ти ним скористаєшся, я залишаю тобі. Тільки не зациклюйте
https://privatelink.de/?https://spiritualityzone.com/product/the-source-interception-advanced-version/