Що нового?

Придбаний [Співати легко] ідеальна вимова (Жанна Серопян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1067 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
знайомі ситуації?

Ви вже більше 10 років живете за кордоном, вільно говорите англійською (або іншою мовою), легко читаєте або навіть викладаєте англійську мову.

Ніколи в житті вам ніхто не робив зауваження по вимові, всі вас прекрасно розуміють. І ось ви, такий радісний, берете улюблену пісню Уїтні Х'юстон і починаєте співати по тексту - прямо відразу, з листа.

І тут до свого жаху виявляєте, що пісня звучить жахливо, і в першу чергу - через вашого вимови! Ви в шоці! Такого не може бути, думаєте ви!

Або ви з упевненістю приходите на урок до педагога з улюбленою піснею іноземною мовою - а вам кажуть, що вимова просто жах! Просять заспівати що-небудь російською (щоб не мучити ні себе, ні пісню, ні вчителя)

Інша ситуація: ви знаєте англійську на рівні шкільної програми (все одно що майже нічого не знаєте) - просто з горем навпіл можете прочитати текст.

Загалом, ви просто не берете іноземні пісні, тому що вважаєте, що для цього потрібно розуміти сенс, тобто знати мову досконало. А якщо і пробуєте співати іноземною-то ледве-ледве справляєтеся з текстом і на ламаному "китайському" співаєте як вийде (хоча ви чуєте щось не те)

А може бути ви ніколи не вчили ніяких мов, це для вас окрема тема. Від думки повивчати мови у вас волосся встають дибки, ви вважаєте, що це дуже складно, вам не дано - або просто немає мовних здібностей.

Хоча ви любите слухати зарубіжну музику, але навіть і не думали заспівати одну з улюблених пісень. Але іноді, закрившись від усіх, ви все-таки підспівуєте улюбленим пісні іноземною мовою.

і неважливо чи була у вас точно така ж ситуація або подібна.

Якщо щось схоже з вами періодично відбувається, значить ваші навички співу іноземних пісень вимагають серйозної прокачування. А можливо, вам взагалі варто повністю змінити систему, по якій ви вчите пісні. Або може взагалі використовувати хоч якусь систему). Тому що, як показують мої спостереження, більшість людей взагалі не використовують жодних систем. Або використовують ті, що не працюють.

?
Як вам ідея-впровадити в свої заняття систему, яка прямо зараз дає мені і Моїм учням результати, які в корені відрізняються від результатів тих, хто співає по тексту як вийде?

Система в яку увійшли не тільки мій особистий досвід (понад 250 моїх учнів), а й досвід професійних вокалістів, зірок, артистів естради.

Цікаво?

Якщо щось схоже з вами періодично відбувається, значить ваші навички співу іноземних пісень вимагають серйозної прокачування. А можливо, вам взагалі варто повністю змінити систему, по якій ви вчите пісні. Або може взагалі використовувати хоч якусь систему). Тому що, як показують мої спостереження, більшість людей взагалі не використовують жодних систем. Або використовують ті, що не працюють.

?
Як вам ідея-впровадити в свої заняття систему, яка прямо зараз дає мені і Моїм учням результати, які в корені відрізняються від результатів тих, хто співає по тексту як вийде?

Система в яку увійшли не тільки мій особистий досвід (понад 250 моїх учнів), а й досвід професійних вокалістів, зірок, артистів естради.

Цікаво?

?

Цікаво?
Продажник:
https://privatelink.de/?http://vocal.easyvoice5.ru/pronunciation/

Угорі