як за допомогою однієї техніки легко заговорити будь-якою мовою за 100 годин:
без підручників, курсів, вчителів і зубріння; навіть якщо ви новачок або "безнадійні"
Хочете вчити мову кілька років, а потім виявити, що не можете говорити?
Цей сценарій зустрічається у 98% тих, хто вивчає.
Або
Хочете побіжно говорити через пару місяців, навіть не приступаючи до вивчення?
Так відбувається у тих 2%, Хто "хакнули" систему.
У якій ви категорії?
"вчить"або" говорить "
Говорити мовою не вивчаючи, реально?
Я представляю ваші почуття. Коли я вперше почув "спочатку говори, потім вчи", я подумав:
"Це неможливо. Як я можу говорити, якщо не знаю ні слів, ні граматики. Я не зможу ні зрозуміти співрозмовника, ні сказати сам.
Спочатку потрібно вивчити правила; потім, як на скелет, нанизати мовне ядро з 2-3 тисяч слів; потім активувати це через практику".
Але подивіться, як насправді:
Спочатку: немовлятами ми почали говорити не вміючи читати і не знаючи про існування граматики.
Потім: пішли в школу і тільки там почали вивчати мову, якою вже чудово володіли.
Теж саме з емігрантами: діти йдуть в школу; дорослі - працювати і через 3-4 місяці говорять незалежно від пам'яті, старанності або здібностей.
Ефективність методу 100%
Пам'ятайте головне:
Мова-це навик
Навик-це тренування
Тренування-це спілкування
продажник:
без підручників, курсів, вчителів і зубріння; навіть якщо ви новачок або "безнадійні"
Хочете вчити мову кілька років, а потім виявити, що не можете говорити?
Цей сценарій зустрічається у 98% тих, хто вивчає.
Або
Хочете побіжно говорити через пару місяців, навіть не приступаючи до вивчення?
Так відбувається у тих 2%, Хто "хакнули" систему.
У якій ви категорії?
"вчить"або" говорить "
Говорити мовою не вивчаючи, реально?
Я представляю ваші почуття. Коли я вперше почув "спочатку говори, потім вчи", я подумав:
"Це неможливо. Як я можу говорити, якщо не знаю ні слів, ні граматики. Я не зможу ні зрозуміти співрозмовника, ні сказати сам.
Спочатку потрібно вивчити правила; потім, як на скелет, нанизати мовне ядро з 2-3 тисяч слів; потім активувати це через практику".
Але подивіться, як насправді:
Спочатку: немовлятами ми почали говорити не вміючи читати і не знаючи про існування граматики.
Потім: пішли в школу і тільки там почали вивчати мову, якою вже чудово володіли.
Теж саме з емігрантами: діти йдуть в школу; дорослі - працювати і через 3-4 місяці говорять незалежно від пам'яті, старанності або здібностей.
Ефективність методу 100%
Пам'ятайте головне:
Мова-це навик
Навик-це тренування
Тренування-це спілкування
продажник:
https://privatelink.de/?https://gurbatov.ru/