Що нового?

Набір учасників Спокушання Онлайн. 2015 (Олег Луканов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 94.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Переглянути вкладення 71169

Прихований контент для користувачів Alister, Аигога, Homer, vintra Ауріка, Дайнерис, Двалин, Коловрат, Москва.
Натисніть, щоб розкрити...

спокушання Онлайн
Рік випуску: 2015
Автор: Луканов Олег
Тривалість: 6 год 30 хв
Тип роздається матеріалу: аудіокурс
Мова: Російська

опис:
На тренінгу я, Олег Луканов, буду навчати тебе, як спокушати красивих дівчат в соціальних мережах. Швидко. Ефективно. І не виходячи з дому. Все, що тобі буде потрібно — це твоя анкета в соціальній мережі і методика спокушання, отримана на нашому тренінгу. День за днем ми будемо вибудовувати твій образ в мережі і учітатьконкретним технікам, які дуже скоро приведуть прекрасних панянок до тебе додому
Ця методика вже принесла мені безліч (думай про великих числах) красивих спокушань, при чому для цього мені не потрібно було йти на чергову вечірку в клуб або знайомитися і проводити побачення оффлайн. Я просто застосовував ті техніки і фішки, які я дам на тренінгу, при спілкуванні з дівчатами в Фейсбуці або Однокласниках. І все. Далі наше спілкування тривало у мене вдома або ж ми перетиналися десь в місті і вже потім їхали додому.

Все просто. І цьому я зможу навчити тебе на тренінгу "спокушання Онлайн".

Доп. інформація
Останнім часом значна частина нашого життя повільно, але вірно перетекла в онлайн.
Зараз якість дівчат, які мають свою анкету в онлайнових соціальних мережах надзвичайно високо.
За пару годин проведеного часу в Інтернеті ти побачиш на порядок більше красивих дівчат, готових до спілкування, ніж бачив би в найкращих клубах твого міста.
І навіть ті дівчата, до яких ти не наважувався підійти в клубі – вони теж спілкуються в Інтернеті. І якщо ти не міг почати спілкування наживо, ти можеш почати це в Інтернеті, а після, коли ти перетнешся з ними на вихідних в місті – ваше спілкування буде як у двох старих знайомих.
В інтернеті зараз присутні абсолютно всі.
А, з урахуванням того, що часом нам взагалі лінь кудись виходити-онлайн спокушання є безпрограшним варіантом.
Після нашого онлайн тренінгу ти більше не будеш шукати дівчину для побачення. Ти будеш вибирати серед кандидаток на право зустрітися з тобою.
Багато молодих людей навіть в Інтернеті вважають за краще знайомитися "натурально". Вважають, що використання працюючих методів приглушують спокушання і роблять його "штучним".
Моя відповідь таким людям, вірніше коментар – поки ти займаєшся "саморозвитком" і хочеш показати себе дівчатам пізніше, коли у тебе все буде добре – ти втрачаєш свій шанс. Так що-кращого часу для спокушання не буде. Але поки ти гальмуєш-вона списується і зустрічається з іншими. З тими хлопцями, хто прислухався до своїх бажань і зробив багато, щоб їх здійснити.
Ці хлопці-цілком звичайні, але вони знають, як показати себе в соціальних мережах і на сайтах знайомств і знають, що зробити далі. Вони можуть багато в чому бути гірше тебе, але вони вміють робити те, чого ще не вмієш ти – спокушати в Інтернеті.
А ще, спокушання дійсно хороших дівчат розвиває краще будь-якого тренінгу особистісного зростання, так як дівчина знає, наскільки якісний чоловік їй потрібен.
Багато хлопців знайомляться в Інтернеті і стикаються зі звичайними проблемами, наприклад:
Дівчина не відповідає на повідомлення.
Ти не знаєш, як продовжити спілкування після перших фраз.
Дівчина не хоче зустрічатися
Хлопці вважають, що просто не сподобалися дівчині і переходять до наступної, і наступної, і ще однієї. І кожна з них в якийсь момент розуміє, що цей хлопець навіть тут їй не цікавий, що вже говорити про реальну зустріч.
Тепер це не проблема.
Після проходження тренінгу зі спокушання онлайн, ти будеш знати не тільки що сказати, але і як точно зробити так, щоб дівчина захотіла з тобою побачитися і зайнятися сексом. Вона захоче дізнатися того чоловіка, якого вона бачить в Інтернеті. Все, що тобі потрібно буде зробити – лише залишатися собою.
Якщо ти не найкрасивіший чоловік на світі і дівчата після пари хвилин (в кращому випадку) спілкування шукають привід піти – почни спілкуватися в Інтернеті. Зовнішній вигляд тут грає набагато меншу роль.
Ти можеш зацікавити дівчину, показати їй себе. Почати все те, що не зміг би зробити в реальному житті. Дівчина захоче побачитися з тобою тому, що вона вже знає, що їй буде з тобою дуже добре. А потім-ти можеш легко зайнятися сексом, і дівчина буде хотіти тебе ще більше ніж ти її.
Ти можеш спокушати завжди і скрізь. І за мінімально короткий термін. І посилаючи пару повідомлень в день. І розтягуючи спілкування з дівчиною з іншого міста на довгі місяці. І навіть коли ти не захочеш переходити до сексу (тому, що вже є кілька красунь на цей місяць), ти завжди зможеш зустрітися з дівчиною через місяць-другий.
https://privatelink.de/?https://ortegaproject.com/treningi/trening-soblaznenie-onlajn

Угорі