"Зараз я вже знаю-швидких трансформацій не буває. Свій шлях і своя справжня сила відрізані від нас багатьма шаблонами, які спочатку нам вселяють батьки. Потім школа і вузи. Потім соціум і оточення. А потім багато джерел езотеричних і психологічних знань. Всі розповідають, як потрібно, щоб ми були щасливі.
Але хвилиночку....хто щасливий з подібних вчителів? Батьки? Викладачі? Подруги і друзі? Тренери та психологи?
За 20 років свого практичного досвіду я зрозуміла, що насправді поділяє нас з реалізацією наших бажань:
- 1. Сліпота. Хочемо того, що не є нашими істинними бажаннями. З самого дитинства крок за кроком нам нав'язували, що добре, а що погано. Що корисно, а що шкідливо. Чим займатися, чого хотіти і до чого прагнути. Крок за кроком ми вбирали чуже бачення, чужі бажання, "правильні" цілі. Крок за кроком ми віддалялися від себе. .
- 2. Стати шаблонними. Це простіше. "Правильні" цілі, потрібні комусь бажання. Це простіше, бути зручною комусь, корисною-завжди під рукою. Робити все для інших і нічого для себе. Шаблоном бути простіше, а собою і справжньою нестерпно боляче.
- 3. Заздрість. Заздримо тим, у кого є те, чого немає у нас. Не хочемо бачити всередині слабкість і одночасно злість на себе. Я якась не така, раз цього у мене немає. Ні, рости складніше, ніж заздрити. Але тільки заздрість-це 3 кроки назад на шляху до своєї мрії.
- 4. Жадібність. Хочемо всього і відразу швидко. Тут ми не бачимо внутрішньої порожнечі, яка вимагає наповнення, але не товарами і грошима, а силою і ресурсами. Навіщо? Адже можна купити чергову річ, заспокоїти внутрішній біль, на час. Сили? Ресурси? Ці слова якась абстракція, тому що вони ніколи нічого подібного не відчували в своєму житті.
- 5. Інфантильність. Чекаємо, як діти, що хтось принесе все на блюдечку. Боїмося взаємодіяти зі світом, бо всередині ще як діти. Маленький і бунтуючий проти несправедливості світу дитина. Так, він досі чекає, що хтось виправдає його очікування. Дитина досі боїться.
- 6. Страх. Страх втратити щось, якщо реалізується бажання. Він виправданий. Старі ілюзії і знайомі, які тільки забирають вашу силу, назавжди залишаються в минулому. Але тільки не в страху справа. Всередині вас страх сильніше ваших бажань.
- 7.Незнання. Не використовуємо силу знаючого Поля для свого шляху. Не хочемо знати. Відвертатися. не хочемо витрачати час. Не віримо. Але в підсумку платимо за незнання самотністю, сумом і грошовими втратами.
Ви почнете подорож до себе справжньою.
Але результат перевершить всі ваші очікування.
Перевірено мною особисто на моєму життєвому досвіді".
програма тренінгу:
додатковий теоретичний блок
"Врятувати світ мами-відмовитися від своєї реалізації"
День 1-й
Стан Сили. Пошук стану, що відкриває нові бажання і цілі.
Техніка"зустріч зі станом сили"
Результат:
Дізнаєтеся, який стан саме вас веде до ваших цілей і бажань.
Виконайте техніку для того, щоб вбудувати в себе стан, який дає сили бачити свої бажання.
Перестанете віддавати силу і енергію на чужі цілі і мрії.
День 2-й
Усунення дефіциту. Техніка"зустріч з перешкодами"
Результат:
Дізнаєтеся, що саме забирає у вас сили на шляху до ваших мрій.
Отримайте навик трансформації перешкод в силу.
Перестанете втрачати силу від дитячої позиції"хочу все і відразу".
Залиште минуле в минулому
День 3-й
Трансформація. Техніка"перехід у світ бажання".
Результат :
Перестанете витрачати час на чиїсь бажання.
Відчуєте, який він інший світ вашої мрії.
Яка ви в Новому Світі своєї мрії.
День 4-й
Майбутні цілі. Техніка"З'єднання з майбутнім"
Результат:
Перестанете турбуватися про майбутнє.
Зрозумієте, як може змінитися ваше життя при русі до своїх цілей.
Почнете уникати рухів по помилковому шляху.
День 5-й
Підведення підсумків.
Після майстер-групи ваше життя вже ніколи не буде колишньою.
Увага!
В ході майстер-групи" справжнє щастя " ви зробите перші кроки в роботі над собою через Знаюче Поле.
Ніяких швидких надрезультатів я вам не гарантую. Глибока трансформація - не буває швидкою.
всі учасники майстер-групи отримують календар " мої нові плани на щастя-2018.
45 днів нових кроків зі знаючим Полем "
Ведуча майстер-групи Солодовнікова Оксана Володимирівна
- лікар-психіатр, психотерапевт, розстановник
- фахівець в області системної психотерапії
- Автор книг" прийми силу роду свого"," зцілення силою роду","Сила роду в мені"
- Автор навчального курсу з системних розстановок в живій групі і онлайн.
- Автор навчального курсу ніг-нейро-імажинативне гештальтування.
- Автор курсу з системного розстановки, коучингу для бізнесу.
- практичного досвіду 18 років, 11 років приватної практики.
- навчалася розстановкам у Маргатер Барт, Маріанна Франке-Грікш, Гунхільд Лейла Бакса, Крістіна Блюменштайн, Міхаель Блюменштайн, Гунтгарт Вебер, Сюзанні Колб'є, Ласло Маттіасовскі, Хеді Ляйтнер-Діль, Моніка Хертер, Якоб Роберт Шнайдер, Роланд Шилінг.
Формат: відео мп4
https://privatelink.de/?http://solodovnikova.org/plany_na_schastie/nastoyashchee_schastie/