Що нового?

Придбаний Сприйняття через любов. Любов як вимір (Олександр Палієнко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2464 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 134.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

1. Матерія
  2. Простір
  3. Час
  4. Любов
Ви скажете:"а ми і так жили і живемо в любові, нас любить Мама, якщо пощастить; нас люблять друзі, якщо вони є (справжні); нас люблять наші дружини, чоловіки, діти".

На жаль, справжньою Любов'ю нас не любить ніхто!

Якщо і люблять, то тільки з умовами. А така любов завжди споживча на рівні, в кращому випадку, подібності нас з іншими, а в гіршому — компенсації своїх недосконалих законів нашою присутністю в їхньому світі.

У Біблії є фраза:"Люби ближнього свого як Самого себе". У ній прихований весь сенс буття. Приймеш себе, станеш собою, будеш діяти і йти в розвиток, проявляти любов до себе і своїх інтересів, погоджуватися з усім собою без залишку — автоматично станеш усім світом! Ми ж в оточуючих не любимо свої недоліки і, взаємодіючи з людьми, відстоюємо свою жадібність, обмеження і почуття власника.

Ми не хочемо бути собою, себе приймаючим! Ми хочемо відповідати.

а потрібно жити з Широко відкритими очима, серцем, душею і Всепринимающей Любов'ю.

Зараз я працюю над переходом до цього стану. Процес нелегкий і все одно дивовижний і шалено цікавий! Я пробую позбавлятися від власних Догм, Правильностей, обмежень, засуджень, образ, поділу на Хороших і поганих, Моїх і Чужих, і, Боже, цього жахливого почуття власництва: Мої друзі, мої родичі, Моя улюблена, як ніби це моя власність, яка повинна бути обмежена і недосяжна для інших.

Мені важливо прийняти, що у мене в користуванні немає навіть Самого себе! Я в тотальній оренді у прийняття, творчого мислення і, звичайно ж, любові. Все це буде мене використовувати і змушувати діяти із задоволенням і прийняттям на Благо всім! Не законам, що мене обмежують, а всьому сущому!

Це непросто і в той же час дуже захоплююче!!! У якісь моменти мені здається, що я не впораюся і у мене опустяться руки. У ВСЕПРИНИМАЮЩЕЙ любові важлива тільки чесність!

Благо, у мене поруч є людина, яка в безумовній любові просунувся далі і зробив більше, ніж я. це надихає! І дає надію на те, що у мене теж може вийти.

Цей вебінар-зміна парадигми, вихід на новий рівень, тотальне прийняття, безумовна любов, що виключає з себе всі негативні прояви до світу.

ми з вами качнем всередині кожного безумовну любов.

Той, хто готовий спробувати,
Той, хто хоче відчути,
Той, хто має сміливість ризикувати,
може приєднатися до нас на заході.

Я сам ще в процесі, так що будемо йти до цього разом.
Любов як вимір — безумовна Всепринимающая любов!
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/event/vospriyatie-cherez-lyubov-web-jan-2021

Угорі