Що нового?

Набір учасників Стабільні гроші на послуги. Секрети продажів на високі чеки (Дмитро Захаров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2537 ГРН
Учасників: 0 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 60 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

я створив цю програму для тих, хто хоче:

• Успішно продавати свої послуги і отримувати за це гідні гроші
  • Вміти працювати з клієнтами в довгу, а не шукати кожен місяць нові замовлення
  • Не боятися називати ціну і вміти її правильно обґрунтовувати
  • Забути про сарафані і самостійно контролювати потік заявок
  • Упакувати свої послуги і завжди знати-кому, що і навіщо продаєш.
За допомогою моєї програми, вибудуваної на простих і перевірених алгоритмах — вже через 2 місяці Ти збільшиш середній чек на свої послуги мінімум на 5-10 тисяч, навчишся продавати на більш високі чеки і забезпечиш себе потрібним потоком клієнтів. Навіть якщо до цього вся робота будувалася на сарафані і ти не шаришь в маркетингу.

Програма підійде для всіх фахівців, які продають свої послуги на фрілансі і просуваються через соцмережі і хочуть не тільки стабільності, але і зростання рівня доходів.

Новачки зможуть зрозуміти, як це все працює і почати заробляти, набираючи базу і поступово рухаючись до збільшення чеків.

Досвідчені фахівці дізнаються, як розширити свої послуги, встановити на них адекватні ціни і навчаться їх продавати так, щоб клієнти не зливалися.

Також програма підійде для фахівців з просування. Освоївши навички, які я даю - ти зможеш продавати їх як окрему послугу.

Мене звуть Захаров Дмитро. Я підприємець, маркетолог, фахівець з автоворонкам, батько кулінарного ZFC клубу, автор курсів з гейміфікації і маркетингу і просто лапочка..

З 2018 року я займаюся продажем послуг на маркетинг і розробку автоворонок, упаковки продуктів, створення систем гейміфікації та інших. Я практик, а не теоретик.

Все, що я знаю і вмію — я досяг сам, шляхом проб і помилок, постійних тестів і поліпшень.

Серед моїх замовників і учнів:

• Інтернет магазини, дитячі іграшки, техніка, картини і тд
  • Дитячі табори, різних тематик і напрямків
  • Квест-кімнати, від мімімішек до хоррорів
  • Інфобізнес, курси ЄДІ, Мовні курси, навчання професіям
  • Різні послуги, фотографи, психологи, маркетологи, продажники, репетитори
Серед покупців моїх послуг є навіть сам ТОВ" Вконтакте", і як я продав їм свої послуги, Окрема і дуже крута історія, яку я тобі як-небудь обов'язково розповім))

Я також є викладачем в Академії Таргет Хантер, мої блоки саме по автоворонкам і гейміфікації. Також-щомісяця я проводжу прямі ефіри в основному пабліку ТХ.

Багаторазово був запрошеним спікером конференцій з автоворонкам, гейміфікації та маркетингу.

Все, про що я говорю і буде на програмі. Давай розповім конкретніше.

Вступна частина, загальні питання.

Тут ми розберемо твій робочий день і твою мотивацію, щоб у тебе відразу був правильний настрій, який допоможе рухатися далі.

Далі ми зануримося в потреби аудиторії, щоб розуміти суть того, що їм всім від тебе ваще треба і за що вони готові платити. Можливо, це найголовніше, що тобі не вистачає зараз.

Упаковка продуктів і цін

У цьому блоці буде все про те-що, кому і навіщо ти продаєш.

Ти повністю розбереш свою нішу, вивчиш запити, зробиш розбір всіх своїх пропозицій і за підсумком всього - створиш круту продуктову лінійку, з якої не соромно вийти в люди і нести їм користь.

Ти навчишся пишатися тим, що робиш і отримаєш неймовірну впевненість в собі і своїх силах. Поки ти слабо віриш в те, що робиш - інші в це не повірять тим більше. А якщо не повірять, то і не куплять. Все просто)

Також ми розберемо всі варіанти пакетування послуг, надання комплексу послуг. Навчимося говорити мовою вигод і давати залізобетонні гарантії.

Упаковка тебе і твого контенту

Якою б крутою не була твоя послуга - її не будуть добре купувати, якщо ти не цікавий сам. Подобається тобі це чи ні, але це факт.

Ти повинен бути упакований не гірше, ніж твоя послуга. Тебе повинні бачити, впізнавати. Чекати твоїх постів. І не тих постів, типу 10 прикладів чогось там.. А про тебе. Про те, що ти робиш зараз, які у тебе думки, ідеї та новини.

Я дам тобі все необхідне, щоб твій контент був цікавим і його хотілося читати. Від плану публікацій до того, як саме ці самі пости писати і на що робити акцент.

Ти зробиш крутий пост, який буде чіпляти і прогрівати аудиторію, пропонуючи твої послуги, а не просто щось для галочки..

Реклама послуг

Якими б ти і твої послуги не були крутими-їх знову ж таки не будуть купувати, якщо їх ніхто не побачить і про них ніхто не дізнається.

У цьому блоці ми розберемо, як рекламувати свої послуги і отримувати заявки.

Я покажу тобі просту математику, зрозумівши яку, ти зрозумієш, що тобі не потрібно витрачати величезні суми на залучення і що окупність, при правильному підході, завжди вище вкладень.

Цифри не обдуриш, як не крути. І я тобі це покажу наочно.

Переговори та продажі

Залучити клієнтів, звичайно ж, мало. Треба ще й продати.

- Як спілкуватися з клієнтами, як вести переговори. Кого і як відсівати?

- Як виявити потреби в діалозі, як встановити точки А і б

- Які використовувати тригери, щоб підвищити відсоток успішних угод?

- Як і в якій послідовності продавати послуги?

- Як виставляти чеки на великі суми, щоб не лякалися і не зливалися?

- Як підвищувати ціни тим, з ким працюєш вже давно і ніби як незручно?

Все, що стосується спілкування з клієнтами і продажів - буде в цьому блоці. Після проходження - ти навчишся продавати без стресів і на розслабоні.

Утримання клієнтів

Добре б, щоб клієнти працювали з тобою довше, так? Навчимося і цьому.

Я дам тобі прості алгоритми дій і пропозицій, які дозволять утримувати клієнтів і працювати з ними не по одному місяцю, а приносити користь довгий час.

Заключна частина.

На закінчення програми я вирішив поставити блок про планування завдань. Це те, що допоможе тобі завжди знати і розуміти, що і коли робити. Майже 10 років я користуюся дуже крутим інструментом і іноді їм ділюся. Тепер і ти його отримаєш.

Крім планування, ми поговоримо про вигорання і як його уникнути, працюючи в кайф. Особисто для мене - вигорання не існує. Хочу, щоб і ти міг сказати те ж саме вже зовсім скоро.

Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?https://vk.com/wall518863_12377

Угорі