Що нового?

Придбаний Стабільний дохід на невеликій базі. Варіант - "запис ефіру" (Юрій Курилов)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 883 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 24.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Більшість онлайн-шкіл на ринку зараз займаються монетизацією трафіку. Тобто вони вкладають гроші в рекламу і намагаються за один запуск заробити в 2-3 і більше разів більше, ніж вони вклали.

Єдиний шлях до зростання, який вони бачать-це більше трафіку і поліпшення запуску.

Але це шлях до найжорстокішої кризи, яка лише питання часу. І трохи пізніше я поясню, чому...

У кого-то він настане вже в найближчий рік. Щасливчикам пощастить і вони протримаються 2-4 роки. Але рано чи пізно цей момент настане.

Момент, коли трафік перестане окупатися, а ваші запуски підуть в мінус. Рано чи пізно ви програєте в цій грі. І знайдеться достатня кількість конкурентів, хто буде монетизувати рекламу набагато краще вас.

Більш того, подібна стратегія пов'язана з великими ризиками. Адже якщо ви проведете пару запусків в збиток, то 1,5-2 місяці, а іноді більше може коштувати вам величезного обсягу неоплачуваної роботи.

Ну а новачків зазвичай немає таких бюджетів і готовності йти на такі ризики, на які йдуть більш успішні онлайн-школи.

Та й бази у них непропорційно нижче.

У 2014 році я сам проходив подібну кризу, коли реклама перестала окупатися, а моя база перестала реагувати на мої листи.

Півроку поспіль я терпів одні лише збитки, і під кінець я вже був у відчаї і мені вже не хотілося жити, настільки великим був цей тиск.

Однак, коли я вийшов з цієї кризи, моя стратегія повністю змінилася. І у мене трапився один простий, але важливий для мене висновок.

Якщо я не хочу опинитися в подібній ситуації знову, то мені потрібно отримувати основні свої доходи від бази і стежити за тим, щоб моя база не вигорала і залишалася зі мною на довгі роки.

Це було дуже важливе для мене відкриття. Яке дозволило мені навіть на дуже маленькій свіжозібраної базі в 700 чоловік стабільно і без стресу заробляти 200-300 тис.на місяць.

Пізніше ця база зросла до 7 тис.чоловік і стабільно продовжила мені приносити понад 1 млн. рублів на місяць протягом 3х років без реклами і будь-яких інших способів її поповнення.

І в ці вихідні я вирішив поділитися в рамках інтенсиву методами, які дозволили мені це зробити.

інтенсив буде складатися з 3х блоків:

1. Прогрів бази за допомогою листів, постів або курсу-індоктринатора. Тут я дам вам метод, який дозволяє прогріти холодну або остигнула базу перед запуском в неї вашого курсу або коуч-групи.
  2. Система роботи з базою, щоб вона не вигоряла і не остигала, продовжуючи приносити вам стабільні доходи.
  3. Простий метод запуску курсу або коуч-групи по теплій базі без вебінарів.
і ось що Вас на ньому чекає:

• Що писати в ваших листах і постах, щоб база добре прогрівалася, а ви не мучилися кожен раз пошуком ідей. Просто відкрили готові шаблони ідей, вибрали той, який вам подобалася і з захопленням занурилися в написання поста.
  • Структура курсу-індоктринатора, який познайомить аудиторію з вами, і підніме її усвідомленість. А також підготує їх до захоплюючого читання ваших листів і постів.
  • Секрети створення довірчих відносин з людьми, які ще вчора вас не знали. Не через регалії і хваставство, а через щиру допомогу у вирішенні їхніх проблем.
  • Прості правила і структури, які допоможуть зробити ваші пости цікавіше, зрозуміліше і цікавіше.
  • Як непомітно піднімати свій авторитет у аудиторії без хвастощів. Так, щоб люди самі приходили до висновку, що Вас варто слухати, а не щоб ви їм доводили, який ви великий експерт.
  • Як часто вам треба працювати з базою і як знайти ту саму золоту середину, коли вам не потрібно витрачати на це багато часу, а ваша база при цьому постійно підігрівається.
  • Ненав'язливі способи продажів ваших продуктів, які дозволяють вам продавати ваші продукти і послуги хоч кожен день, не випалюючи при цьому базу.
  • Як запустити курс по прогрітій базі ваш курс без використання вебінарів і марафонів.
  • Технологія запуску коуч-групи по теплій базі також без вебінарів і марафонів. Вам знадобляться лише пости або листи.
  • Як з'ясувати, чому ваша аудиторія не купила ваш курс або коуч-групу без використання заїжджених опитувань, які зазвичай нічого не дають.
  • Продукти, на яких ви можете регулярно заробляти на вашій базі без вигорання.
  • Як створити 1000 справжніх фанатів всередині вашої бази-людей, які будуть купувати будь-які ваші продукти по вашій темі, які вписуються в їх бюджет.
  • І багато іншого...
Інтенсив стартує найближчу неділю (4 липня) о 16:00 по Москві. І буде йти близько 6 годин.

https://privatelink.de/?https://gildiya-razvitiya.ru/stab_dohod

Угорі