Що нового?

Набір учасників Стабільно прибутковий трейдинг без суєти і маніпуляцій по системі Price Action (Сергій Атрощенко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 12868 ГРН
Учасників: 0 з 111
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 120.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Тариф БАЗА

чому в трейдингу так складно завжди бути в прибутку?
З цінами на акції, ф'ючерси та валюти завжди щось відбувається. Новини, чутки, нові факти, поліпшення або погіршення ситуації в компаніях, сектори, в країні, в світі... якісь коливання тимчасові, а якісь-призводять до зародження серйозних трендових рухів.

Виділити головне з шуму-найважливіший навик як трейдера-спекулянта, так і інвестора. Це вдається далеко не завжди.

Додамо сюди загальну непередбачуваність поведінки ринків. А ще-маніпуляції великих гравців в надії "сплутати карти" іншим...

Що це?
PRICE ACTION-метод торгівлі на фінансових ринках, заснований на графічних (свічкових) патернах на денному графіку (D1), які працюють як годинник.

Ринки змінюються, а поведінка людей — ні. Вони все так само схильні до ейфорії і паніці, які розвиваються за певними описаним закономірностям. Патерни відображають ці закономірності в поведінці учасників торгів.

Патернів "прайс екшн" багато і працюють вони з різною ефективністю. Ми зібрали найбільш ефективні з них, перевірені роками на реальних грошах і навчимо ними користуватися.

Чому це працює?
PRICE ACTION дає важливу перевагу: ви не схильні до маніпуляцій і інформаційного шуму. Маніпуляції на ринках в основному відбуваються всередині дня на більш дрібних таймфреймах. Маніпулювати денним графіком неймовірно дорого для будь-якого, хто це задумає.

PRICE ACTION працює не одне десятиліття!
Просто погляньте на те, наскільки точнісінько патерни PRICE ACTION з'являються на абсолютно різних фінансових інструментах і в різні епохи. Патерни однакові, і 2010-ті роки нічим не відрізняються від 1970-х!

Автор системи - Сергій Атрощенко
Заробляє і живе з ринку FOREX майже 15 років.
Середній дохід з трейдингу: 500 000 рублів на місяць.
Рекордний прибуток: 3 500 000 рублів за місяць.
Кращий учень заробив 10 мільйонів рублів (з депозиту в 100 000) за півтора року.
Середній заробіток учнів після року практики: 5-8 тисяч доларів на місяць.
Як трейдер, має рідкісну спеціалізацію: обчислює поведінку великих гравців.

Я займаюся трейдингом майже 15 років і за цей час перебрав мільйон різних стратегій, вивчив сотні теорій і зробив незліченну кількість угод. Найцікавіше, що я виявив, що майже будь — яка стратегія трейдингу-працює.

Але це добре, коли ти вже "в темі". Почавши вивчати ринок найсерйознішим чином багато років тому, я просто звик поглинати тонни складної інформації. Для мене не складає труднощів вивчити якийсь новий підхід до торгівлі.

Але я побачив, якою катастрофою це обертається для новачків!
Люди з головою йдуть в складне навчання, яке створює величезну плутанину в голові. Але ж у кожного правила ще є винятки, які треба запам'ятати! З'являється страх в принципі почати торгувати, тому що все це"моторошно і незрозуміло".

Мушу визнати, що працюючі, але складні системи торгівлі стали з часом втомлювати навіть мене. Адже чим складніше підхід, тим більше потрібно витрачати сил і тим менше торгових інструментів Я можу вести одночасно. А значить-менше дохід.

База
  • 6 днів онлайн-занять курсу
  • Уроки в запису по налаштуванню торгового терміналу і розрахунку ризиків
  • Методичка з описом всієї системи і патернами PRICE ACTION
  • Бонусна торгова система "НАПАЛМ"
  • 1 місяць практики в майстер-групі
https://privatelink.de/?https://www.youtube.com/channel/UCy_ucSPbyp5hy3liES5UaWQ

Угорі