Отримай те, що я збирав і перевіряв не один рік. Цей СПЕЦКУРС-твоя катапульта!
Ти позбудешся від блоків, будеш знати що і, головне, як писати. З твоїх пальців нарешті потече: розумне. Добрий. Продає. Використовуючи правильний підхід. Ти швидко пишеш текст і у тебе залишається тільки одне питання: "Результат буде хорошим або чудовим?". Все це без напрягів, копіпасти і соромного злодійства У інших.
Тривалість спецкурсу: 6 уроків
Складність: якщо пишеш слово "жир" через "і" – ти впораєшся. У тебе вже є якийсь досвід. Ти пробував щось писати. Може бути ти пишеш для інтересу або розумієш, що Тексти – корисний навик, який робить життя приємніше. Або Тексти-важлива частина твоєї роботи. Можливо, прямо зараз використовуєш Тексти, щоб продавати, переконувати або залучати людей. Ти хочеш щоб Тексти приносили тобі гроші, приводили клієнтів і допомогли зібрати тих, хто піде за тобою.
на спецкурсі:
Ти отримаєш лом, яким зможеш відкрити двері практично в будь-яку голову. Ніякої зайвої метушні і зусиль. Залишиться тільки потренуватися і вписати це в своє ДНК. а ще...
Ти побачиш приклади моїх текстів, розберемо реальні кейси, які принесли мільйони. І ти зрозумієш, як це працює. Ми розберемо головну зброю копірайтера. У Рунеті немає жодного курсу або статті яка дійсно навчить тебе ним користуватися. Все, що тобі дають про нього на 90% курсів або в статтях про Копірайтинг – абсолютно непридатна дичину. Дивись сам.. Припустимо, тобі дали схему айфона. Ну тепер іди, паяй. У тебе тиждень. Саме так зараз працюють будь-які шаблони і твої знання копірайтингу. Ми все змінимо!
що тебе чекає на спецкурсі?
тарифи спецкурсу. я зовсім не гарантую, що місця ще будуть до того моменту, коли ти це прочитаєш і вирішиш оплатити курс. Так що, без образ, якщо я не зможу тебе пустити.
камікадзе
Ти позбудешся від блоків, будеш знати що і, головне, як писати. З твоїх пальців нарешті потече: розумне. Добрий. Продає. Використовуючи правильний підхід. Ти швидко пишеш текст і у тебе залишається тільки одне питання: "Результат буде хорошим або чудовим?". Все це без напрягів, копіпасти і соромного злодійства У інших.
Тривалість спецкурсу: 6 уроків
Складність: якщо пишеш слово "жир" через "і" – ти впораєшся. У тебе вже є якийсь досвід. Ти пробував щось писати. Може бути ти пишеш для інтересу або розумієш, що Тексти – корисний навик, який робить життя приємніше. Або Тексти-важлива частина твоєї роботи. Можливо, прямо зараз використовуєш Тексти, щоб продавати, переконувати або залучати людей. Ти хочеш щоб Тексти приносили тобі гроші, приводили клієнтів і допомогли зібрати тих, хто піде за тобою.
на спецкурсі:
Ти отримаєш лом, яким зможеш відкрити двері практично в будь-яку голову. Ніякої зайвої метушні і зусиль. Залишиться тільки потренуватися і вписати це в своє ДНК. а ще...
Ти побачиш приклади моїх текстів, розберемо реальні кейси, які принесли мільйони. І ти зрозумієш, як це працює. Ми розберемо головну зброю копірайтера. У Рунеті немає жодного курсу або статті яка дійсно навчить тебе ним користуватися. Все, що тобі дають про нього на 90% курсів або в статтях про Копірайтинг – абсолютно непридатна дичину. Дивись сам.. Припустимо, тобі дали схему айфона. Ну тепер іди, паяй. У тебе тиждень. Саме так зараз працюють будь-які шаблони і твої знання копірайтингу. Ми все змінимо!
що тебе чекає на спецкурсі?
- Магнітимо увагу. Люди проскакують повз твоїх текстів, як повз промоутера з листівками. Їм плювати навіть на супервигідні пропозиції. Ми це виправимо. Кожен твій текст привертає увагу. БАЦ! як удар Тайсона.
- розберемо тригери, і навіть ті, що часто працюють сильніше нашого бажання вижити.
- чому твої Тексти дають сумно мало лідів і заявок? Люди терпіти не можуть продають пости і кидають їх прочитавши пару рядків. Тут дізнаєшся секрет того, як зробити текст цікавим.
- використовуючи спеціальні прийоми, ти одним клацанням відправиш аудиторію читати твій текст до самого кінця (навіть, якщо він продає).
- швидше за все ти якось знаходиш тих, кому цікаво те, що ти пропонуєш. Але заявок і підписок один фіг мало. На цьому етапі ми розберемося, як запалювати в людях бажання.
- розберемо секрети, завдяки яким люди діють: клацають, підписуються і залишають заявки. Ти навчишся магії.
- мотивація і продуктивність, правильні способи думати. Вони допоможуть не тільки твоїм текстам, але можуть вирішувати твої особисті проблеми або затики.
- ти піднімеш креативність і освоїш прийоми для розриву шаблону, які ти зможеш використовувати все життя.
- ми розберемо набагато більше того, що я перерахував. Частину інструментів Я не готовий озвучувати тим, хто не піде з нами далі. Погодься, це справедливо.
хто буде ВЕСТИ вас до РЕЗУЛЬТАТУ?
Я-Філіп Воронін. Якщо ти дивився мої веби, то бачив приклади того, що я роблю і читав мої тексти. Якщо немає, нижче є посилання, можеш подивитися.
Я практик і жодне слово з мого рота не вилітає, поки я не спробую і не протестую сам: технології, фішки і рекомендації.
Взяти участь у програмі. Отримати море позитиву, спілкування і звичайно — новий спосіб думати. Ти зможеш після того, як вибереш тариф ...
А якщо щось незрозуміло, потрібні відповіді особисто від мене або хочеш почитати мої тексти-це моя сторінка в ВК & gt;
Я-Філіп Воронін. Якщо ти дивився мої веби, то бачив приклади того, що я роблю і читав мої тексти. Якщо немає, нижче є посилання, можеш подивитися.
Я практик і жодне слово з мого рота не вилітає, поки я не спробую і не протестую сам: технології, фішки і рекомендації.
Взяти участь у програмі. Отримати море позитиву, спілкування і звичайно — новий спосіб думати. Ти зможеш після того, як вибереш тариф ...
А якщо щось незрозуміло, потрібні відповіді особисто від мене або хочеш почитати мої тексти-це моя сторінка в ВК & gt;
камікадзе
- живі заняття
- Доступ до групи курсу
- 6 уроків
- Можливість отримувати зворотний зв'язок команди
- Доступ в чат після 3-го уроку.
- не зробив домашку в термін-виліт. (+1 можливість відкласти завдання)